Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Kasvis-jauheliharisotto 1-3v

Tehty Turussa
100% luonnollisia ainesosia
Sisältää kotimaista lihaa

Piltti Kasvis-jauheliharisotto on herkullinen pienten lasten ateria riisistä, sianlihasta, bataatista, herneistä, tomaattisoseesta ja purjosipulista. Lisää makua ateriaan antavat omenasose ja ripaus basilikaa. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty riisi, suomalainen sianliha (9%), bataatti, herne, tomaattisose, purjosipuli, riisitärkkelys, omenasose, riisijauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%) ja basilika. Sisältää kasviksia 11%.

Ingredienser

Vatten, kokt ris, finskt griskött (9%), batat, ärter, tomatpuré, purjolök, risstärkelse, äppelpuré, rismjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,2%) och basilika. Innehåller grönsaker 11%.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 290
  kcal 70
Rasva, josta/Fett, varav g 2,5
- tyydyttyneet/mättat g 0,6
- kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,1
- monityydyttymättömät rasvat/ fleromättat fett g 0,6
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 9,0
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,1
Ravintokuitu/Fiber g 0,8
Proteiini/Protein g 2,7
Suola/Salt g 0,2

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.