Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Perunasose-jauhelihalaatikko 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa
100% kotimaista lihaa

Piltti Perunasosejauhelihalaatikko 1-3v. on perinteinen ja maukas ateria peruna-ja bataattimuusista sekä suomalaisesta naudanlihasta. Lisää makua ateriaan tuo persilja.

Suosittelemme, että tarjoat lapsesi aterian kanssa myös keitettyjä tai tuoreita kasviksia, esim. kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia tai herneitä.

Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa, sekä suolaa ja se sopii vauvoille 12 kuukauden iästä alkaen. Tuotteen kasvispitoisuus on 54%. Valmistettu Suomessa 100% luonnollisista raaka-aineista.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna, rasvaton maito, bataatti, vesi, suomalainen naudanliha (9,2%), sipuli, riisijauho, rypsiöljy, sitruunamehutiiviste, suola, persilja. Sisältää 54% kasviksia.

Ravintotiedot

per 100 g Per 100g |  |  | 
74 kcal Energia
311 kJ  
2.1 g Rasva
0,6 g josta tyydyttynyttä 
10 g Hiilihydraatit
3,0 g joista sokerit
0,9 g Ravintokuitu
3,3 g Proteiini
0,23 g Suola

 

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.