Turusta jo vuodesta 1952

Piltti – jotta kaikki suomalaislapset saisivat hyvän alun elämäänsä

Piltti perustettiin Turussa vuonna 1952, ja Piltin purkkituotteet kehitetään sekä valmistetaan edelleenkin suomalaisella ammattitaidolla Turun tehtaallamme.

Tavoitteemme on alusta asti ollut valmistaa terveellistä ruokaa, joka sopii nykyaikaiseen elämäntapaan ja jonka mausta suomalaislapset pitävät. Yhdessä ammattikokkiemme ja ravitsemusalan asiantuntijoittemme kanssa olemme luoneet kaikki rakastetut Piltti-tuotteet, jotka valikoimamme sisältää tällä hetkellä.

Suomalaislapset ovat sukupolvien ajan kasvaneet ja kasvavat tänä päivänäkin valmistamamme ruoan turvin. Piltti on osa nyky-Suomea, ja vaalimme suomalaista kulttuuria. Meistä on kuitenkin myös tärkeää suhtautua avoimesti ja uteliaasti uusiin makuihin, joita suomalaiskodeissa arvostetaan.

Hyvät kokit ja ravitsemusasiantuntijat tietävät, että raaka-aineet ovat hyvän ja terveellisen ruoan lähtökohta. Pystymme asettamaan erittäin tiukat vaatimukset valikoiduille toimittajillemme. Tiesitkö, että vain 3-4 % kaikista tuotettavista raaka-aineista on hyväksytty käyttöön lastenruoissa? Siksi seuraamme raaka-aineita tarkasti aina viljelmiltä tuotantoon ja pakkauksiin asti. Siksi on niin tärkeää, että valmistamme lastenruokia täällä Suomessa. Ruokamme eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Kun tarjoat lapsellesi Piltti-ruokaa, voit luottaa siihen, että lapsesi saa ravitsemukseltaan oikeanlaista ruokaa.