Piltti Farmarin peruna-broileripata 1-3v

- 100% kotimaista lihaa
- Vähäsuolainen
- Vain vähän kovaa rasvaa

PILTTI Farmarin peruna-broilerpata on ateria perunasta, kesäkurpitsasta, bataatista ja suomalaisesta broilerinlihasta. Makua tähän herkulliseen ateriaan tuovat valkosipuli ja inkivääri.
Tässä nopeassa ja helpossa arkiateriassa on vain vähän kovaa rasvaa sekä se on vähäsuolainen. PILTTI Farmarin peruna-broilerpata on tehty yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. 

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset:

Vesi, peruna 23%, kesäkurpitsa 15%, bataatti 15%, suomalainen broilerinliha 8,1%, riisijauho, rypsiöljy, sitruunamehutiiviste, suola, valkosipuli, inkivääri.

 

Ingredienser:

Vatten, potatis 23%, zucchini 15%, sötpotatis 15%, finskt kycklingkött 8,1%, rismjöl, rypsolja, citronjuicekoncentrat, salt, vitlök, ingefära.

 

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 294
  kcal 70
Rasva, josta/Fett, varav g 2,3
-tyydyttyneet/mättat  g 0,3
-kertatyydyttymättömät rasvat/
 enkelomättat fett
g 1,2
-monityydyttymättömät rasvat/
 fleromättat fett
g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 9,0
joista sokerit/varav sockerarter g 1,0
Ravintokuitu/Fiber       g 1,0
Proteiini/Protein g 2,8
Suola/Salt*   g 0,23

*Vähäsuolainen./Låg salthalt.