Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Kasviksia ja stroganoffia 1-3v

Tehty Turussa
100% luonnollisia ainesosia
Sisältää kotimaista lihaa

Piltti Kasviksia ja stroganoffia on herkullinen pienten lasten ateria perunasta, sian- ja naudanlihasta, sipulista, omenasta ja herneistä. Lisää makua ateriaan tuo tomaattisose. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, peruna, suomalainen sianliha (7%), omenasose, sipuli, suomalainen naudanliha (4%), riisitärkkelys, herne, riisijauho, tomaattisose, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka) ja suola. Sisältää kasviksia 26%.

Ingredienser

Vatten, potatis, finskt griskött (7%), äppelpuré, lök, finskt nötkött (4%), risstärkelse, ärter, rismjöl, tomatpuré, vegetabiliska oljor (ryps, solros) och salt. Innehåller grönsaker 26%.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 310
  kcal 75
Rasva, josta/Fett, varav g 2,8
- tyydyttyneet/mättat g 0,7
- kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,2
- monityydyttymättömät rasvat/ fleromättat fett g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 8,7
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,1
Ravintokuitu/Fiber g 1,0
Proteiini/Protein g 2,9
Suola/Salt g 0,2

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.