Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Kasviksia ja stroganoffia 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa
100% kotimaista lihaa
Vain vähän kovaa rasvaa

Maistuva Piltti Kasviksia ja stroganoffia on pienten lasten ateria perunasta, sian- ja naudanlihasta, sipulista, omenasta ja herneistä. Lisää makua ateriaan tuo herkullinen tomaattisose. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa ja se soveltuu lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Suosittelemme, että tarjoat lapsesi aterian kanssa myös keitettyjä tai tuoreita kasviksia, esim. kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia tai herneitä. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, peruna, tomaatti, suomalainen sianliha (6,9%), omena, suomalainen naudanliha (3,9%), sipuli, riisitärkkelys, riisitärkkelys, herne, riisijauho, rypsiöljy, suola.  Sisältää kasviksia 43%.

Ingredienser

Vatten, potatis, tomat, finskt griskött (6,9%), äpple, finskt nöttkött (3,9%), lök, risstärkelse, ärter, rismjöl, rapsolja, salt.  Innehåller grönsaker 43%.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 294
  kcal 70
Rasva, josta/Fett, varav g 2,5
- tyydyttyneet/mättat g 0,7
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 8,5
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,1
Ravintokuitu/Fiber g 1,0
Proteiini/Protein g 2,9
Suola/Salt g 0,23

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.