Piltti Makuraati

 

HALUATKO VAIKUTTAA LASTENRUOKIEMME TUOTEKEHITYKSEEN?

 

Piltti-lastenruokapurkit valmistetaan Suomessa, Turun lastenruokatehtaalla. Näin ollen myös Piltin tuotekehitystä tehdään Suomessa. Tärkeä osa tuotteidemme kehitystä on Piltti Makuraati, jossa suomalaiset vauvat ja taaperot sekä heidän vanhempansa voivat vaikuttaa lastenruokien kehitykseen.

Makuraati on saanut alkunsa 80-luvulla Turun tehtaalta. Aluksi maistelijoina toimivat tehtaan työntekijöiden pienet lapset. Vuonna 2009 Makuraati laajeni myös tehtaan ulkopuolelle suomalaisiin koteihin. Makuraatilaisena sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lastenruokiemme tuotekehitykseen, nimeämiseen sekä tulevaisuuden makuvaihtoehtoihin. Toivomme makuraatilaisilta aktiivisuutta sekä aitoa halua osallistua lastenruokaan liittyvään keskusteluun. Meille Piltillä on tärkeää kuulla suomalaisten lapsiperheiden mielipide sekä käydä aktiivista keskustelua vanhempien kanssa.

Me aikuiset määräämme, että lastenruoan on oltava terveellistä, mutta makuasioissa painaa lasten sana!

Jos olet yli 6kk ikäisen lapsen vanhempi, liity nyt mukaan Piltti Makuraati -Facebook-ryhmäämme osoitteessa facebook.com/groups/pilttimakuraati

Piltti Makuraati -facebook-ryhmä on suljettu ryhmä tarkoittaen, että sinun on täytettävä jäsenpyyntö päästäksesi ryhmään mukaan. Vastaathan jäsenyyskysymyksiin sekä vakuutat, että olet lukenut tällä sivulla olevat Makuraadin säännöt ('SÄÄNNÖT' sivun yläreunassa).  

 

Sosiaalisen median kanavissamme (Facebook: Pilttipiiri ja Piltti Makuraati, Instagram: pilttipiiri) järjestettäviin tuote-arvontoihin voi osallistua vain yli 6kk ikäisten lasten vanhemmat. 

 

Säännöt

Alla olevat säännöt koskevat Piltti Makuraadin toimintaa yleisesti sekä siihen kuuluvaa Piltti Makuraati-Facebook-ryhmää.

 

Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, PL 50, 02151 Espoo (myöhemmin ’Järjestäjä’)

 

Facebook-ryhmän säännöt

1. Ole ystävällinen ja kohtelias

Keskustelu voi joskus käydä kuumana, mutta pidetään se aina ystävällisenä. Minkäänlaista kiusaamista tai vihapuhetta ei sallita.

2. Arvosta jokaisen vanhemmuutta

Kunnioitetaan kaikkien perhe-elämää. Jokainen äiti tai isä tekee varmasti parhaansa, emmekä arvostele toisten vanhemmuutta.

3. Älä jaa sisältöä eteenpäin

Kaikki tuotekehitykseen liittyvä sisältö on ehdottoman luottamuksellista. Älä jaa kuvia tai tekstejä omissa kanavissasi tai muissa ryhmissä, ellei tästä toisin mainita.

 

Osallistumiskelpoisuus

Ryhmään haetaan mukaan 6-36 kuukauden ikäisten lasten vanhempia, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa Piltin tuotekehitykseen, ja joilla on pysyvä kotiosoite Suomessa. Osallistujille lähetetään tuotteita testattavaksi ja kommentoitavaksi ja heiltä toivotaan aktiivisuutta ryhmän sisällä lastenruokaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Osallistuminen Makuraatiin

Makuraatiin haetaan lähettämällä liittymispyyntö suljettuun ”Piltti Makuraati” Facebook-ryhmään sekä vastaamalla Piltin asettamiiin jäsenkysymyksiin liittymisen yhteydessä. Liittymispyynnön yhteydessä hakija hyväksyy tästä kaavakkeesta löytyvät Piltti Makuraadin säännöt sekä vakuuttaa, että hänen nuorin lapsensa on yli 6kk ikäinen. 

Tuotetestauksen yhteydessä tuotteita vastaanottava makuraadin jäsen ilmoittaa yhteystietonsa erikseen Facebook-yksityisviestillä. Näiden tietojen perusteella Suomen Nestlé lähettää tuotenäytteet vastaanottajalle postitse.

 

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä ryhmään osallistumisessa tai tuotenäytteiden vastaanottamisessa.

 

Muut ehdot

Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa sääntöjenvastaisesta toiminnasta ryhmän sisällä,  Järjestäjällä on oikeus hylätä henkilön osallistuminen. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia Makuraati-ryhmään tai sen toteutukseen. 

 

Henkilötietojen käyttö

Piltti Makuraatiin liittyminen sekä tuotekehitykseen osallistuminen edellyttää Piltti Makuraati Facebook-ryhmään liittymistä. 

Lisää henkilötietojen käytöstä Järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

 

Yhteydenotot

Makuraati-ryhmän toimintaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com