Ylpeydellä esittelemme Turun tehtaamme

PILTTI -lasipurkkituotteet valmistetaan Turun lastenruokatehtaalla. Kaikki lasipurkkituotteet valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla ja tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lastenruokatuotannossamme tarvittava höyryvoima hankitaan läheiseltä Turku Energian höyryntuotantolaitokselta, jonka pääasiallisena energianlähteenä toimii  puu- ja sahateollisuuden metsähakkeet, kuten rankahake, sahanpuru, latvustot ja kuoret sekä puupelletit. Pellettien toimittajalla on sekä PEFC että FSC sertifikaatit kestävälle puuteollisuudelle. Laitoksen polttoaineeksi ei kaadeta puita.  

Ympäristöasiat ovat tehtaallamme tärkeitä ja tutkimme jatkuvasti mahdollisuuksia ympäristöystävällisemmille toimintatavoille.

Kiinnitämme tehtaallamme huomiota ympäristöasioihin.

Lisäksi tuotteidemme pakkausmateriaali, lasipurkit, itsessään ovat loistava pakkausmateriaali. Lasia on helppo kierrättää Suomessa ja keräilypisteitä löytyy paljon. Lajittele siis aina PILTTI-purkkisi lasin-ja metallinkeräykseen!

  

Suosimme kotimaisia, puhtaita raaka-aineita

Lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita, lastenruokalaatuisia raaka-aineita, joita koskevat tarkat laatuvaatimukset.

PILTTI -raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta, suomalaisilta viljelijöiltä. Esimerkiksi resepteissä käyttämämme peruna sekä herneet tulevat suomalaisilta tiloilta. Lisäksi yli 90% PILTTI -aterioissa käytetystä lihasta hankitaan Suomesta, ja lihan alkuperän voi aina tarkistaa PILTTI -purkin etiketistä.

Suosimme PILTTI -aterioissa aina suomalaista lihaa.

 

Avainlippu kertoo kotimaisuudesta

Piltin kaikille purkkituotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki myönnetään tuotteelle, joka valmistetaan Suomessa ja jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%. Ostamalla Avainlippu-tuotteen tuet myös suomalaista työtä!