Piltti-pakkausten kierrättäminen

Tärkeä osa lastenruokiemme tuotekehitystä on pakkausten suunnittelu. Me Piltillä haluamme valmistaa vastuullisia lastenruokia, jotka on myös pakattu mahdollisimman vastuullisesti. Siksi panostamme lastenruokiemme pakkausten kierrätettävyyteen ja etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla pakkaukset saadaan kiertämään mahdollisimman tehokkaasti.

Ensimmäinen 100% kierrätettäväksi suunniteltu annospussi

Olemme ensimmäisenä Euroopassa tuoneet markkinoille 100% kierrätettäväksi suunnitellun annospussin. Toisin kuin yleensä annospusseissa, tämä uusi pakkaus ei sisällä alumiinikerrosta, joka estäisi pakkauksen kierrättämisen. Uuden annospussin voi nyt lajitella muovinkeräykseen. Uuteen annospussiin pukeutuu ensimmäisenä suosikkimaku Piltti Hedelmäinen Kuningatar.

Piltti-purkit kiertävät lähes ikuisesti

Myös perinteiset Piltti-lasipurkit ovat täysin kierrätettäviä: korkki lajitellaan metallinkeräykseen ja purkki lasinkeräykseen. Sekä lasia että metallia voidaan kierrättää lähes rajattomasti. Kun kierrätettyä raaka-ainetta sulatetaan uudelleenkäytettäväksi, säästetään aikaa ja energiaa.

Lajittelemalla tyhjät pakkaukset voit vaikuttaa

Kun lajittelet tyhjät lastenruokapakkaukset oikeisiin keräysastioihin, vähennät sekajätteen määrää sekä edistät kierrätysmateriaalin käyttöä uusien tuotteiden valmistukseen. Kiitos, kun osallistut kanssamme Piltti-pakkausten tehokkaaseen kierrätykseen!

Näin kierrätät Piltti-pakkaukset

Tuote

Lajitteluohje

Lasipurkit

Purkit lasinkeräykseen
Kannet metallinkeräykseen
Etiketit voit irrottaa ja lajitella materiaalista riippuen paperin- tai muovinkeräykseen

Puurojauheet

Puuropakkaus kartongin keräykseen
Sisällä oleva pussi sekajätteeseen (PE)

Puffit

Pakkaus metallinkeräykseen
Kansi muovinkeräykseen

Kierrätettävä annospussi

Muovinkeräykseen

Tavalliset annospussit

Korkki muovinkeräykseen
Pussi sekajätteeseen

Välipalapatukka

Kääre sekajätteeseen

Monipakkausten kääreet

Kartongin keräykseen