Piltti Maissia ja palsternakkaa 4kk 125g

PILTTI Maissia ja palsternakkaa 4 kk on samettisen pehmeä 100% kasvispohjainen ensiateria vauvallesi. 
Sileä koostumus on suunniteltu juuri pienen vauvan ensimaisteluja varten. Sileän koostumuksen avulla vauvan on helppo opetella suun motoriikan hallintaa pikkuhiljaa. PILTTI Maissia ja palsternakkaa 4 kk -ateriaan on koottu maistuva kahden kasvisraaka-aineen yhdistelmä: maissi ja palsternakka. Tuotteessa on myös mukana vauvallesi tärkeitä pehmeitä rasvoja rypsiöljystä. Näiden muutaman raaka-aineen johdosta sinun on myös helppo yhdistellä erilaisia makuja ja raaka-aineita muiden PILTTI 4 kk -kasvisaterioiden kanssa, jolloin voit pikkuhiljaa monipuolistaa vauvasi aterioita ja makuelämyksiä. Ja vinkkinä, 4 kk kasvissoseemme maistuvat myös vähän isommillekkin lisukkeina isompien aterioiden yhteydessä.  

Maissia ja palsternakkaa -kasvissose on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa tai makeuttajia. Tuotteessa on hyvä pehmeän rasvan koostumus. Valmistettu Turussa 100% uusiutuvalla energialla.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Kaikki PILTTI-lasipurkkilastenruuat valmistetaan Turussa Piltin tehtaalla 100% uusiutuvalla energialla. Turun lastenruokatehtaallamme on jo 70-vuotinen perinne ja osaaminen lastenruuan valmistuksesta. Ammattitaitoiset suomalaiset kehittävät  ja valmistavat kaikki PILTTI-lasipurkkituotteet. Varmistamme monin eri tavoin pellolta pöytään, että tuotteissamme on vain korkealaatuisia lastenruokalaatuisia raaka-aineita ja lopullinen tuote on aina turvallinen käyttää. Meille vauvasi hyvinvointi ja kasvaminen on tärkeää. Siksi Piltiltä löydät monipuolisen valikoiman lastenruokaa Suomessa valmistettuna. 

PILTTI - Ilo kasvaa Suomessa!

Ainekset

Maissi (35%), palsternakka (35%), vesi, riisijauho, rypsiöljy. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser

Majs (35%), palsternacka (35%), vatten, rismjöl, rypsolja. Innehåller inte gluten.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

308

 

kcal

73

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,0

- tyydyttyneet/mättat

g

0,2

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

11

- joista sokerit/varav sockerarter

g

3

Ravintokuitu/Fiber

g

2,0

Proteiini/Protein

g

1,8

Suola/Salt*

g

0,01

*Ei lisättyä suolaa./Utan tillsatt salt.