VIHDOIN SAATAVILLA - PILTTI LUOMU!

PILTTI LUOMU – SUOMESSA VALMISTETTUA LUOMULASTENRUOKAA

Vihdoin PILTTI lastenruokaa on saatavana luomuna! PILTTI luomulastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI luomulastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi. Valmiin lastenruuan käyttäminen mahdollistaa sinulle enemmän aikaa perheesi kanssa kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea ruokaa itse.

 

Lastenruokalaatuista luomua

Vain muutama prosentti maailman raaka-aineista on kyllin hyvää luomulastenruokaan. Kattavien luomutestien lisäksi, lastenruoalle tehdään vielä huomattava määrä lisälaatutestejä sillä lastenruokien raaka-aineille on asetettu huomattavasti tiukemmat laatuvaatimukset kuin muille elintarvikkeille.

Lastenruokalaatuisen luomulastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Viljelijämme hoitavat viljelysalueiden maaperää, jotta se pysyy ravinteikkaana ja tuottaa satoa vuosittain parhaalla mahdollisella tavalla.

Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kuten luonto on tarkoittanut. Kaikki luomuraaka-aineemme viljellään sertifioitujen luomuviljelijöiden toimesta. Myös luomutuotteidemme liha on luomusertifioitua. Eläintuotannossa eläinten hyvinvoinnista huolehditaan niin, että ne saavat elää mahdollisimman  luonnonmukaisessa ympäristössä. Eläimet syövät ravitsevaa ruokaa ja niiden hyvinvoinnista pidetään huolta.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja vauvanruokamme tulee myös täyttää luomuvaatimusten lisäksi tavalliselle lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. 

(Lue lisää lastenruokaan liitetyistä myyteistä)

 

Valikoima arkiruokia luomuna vauvallesi

PILTTI luomulastenruokasarja on näppärä valikoima suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti suunniteltuja lastenruokia. Tämänhetkisestä luomuvalikoimasta löydät maukkaita hedelmäsoseita, sekä herkullisia aterioita kolmesta eri ikäryhmästä; 6kk, 8kk ja 12kk.

 

Maistuvat hedelmäsoseet alkaen 4kk 

Valikoimastamme löytyy kaksi helppoa makuyhdistelmää: Omena-päärynä 4 kk ja Omena-persikka 4 kk. Hedelmäsoseet ovat 100% hedelmää ja niissä ei ole lisättyä sokeria  tai makeita mehutiivisteitä. Maun ja värin nämä ihanat hedelmävälipalat saavat luonnostaan raaka-aineista.

Lue lisää luomuhedelmäsoseista:

 

Herkulliset luomuateriat 6kk, 8kk ja yli 12kk ikäisille

Monessa lapsiperheessä suosikkiruoka on pasta- tai kanaruoka. Nyt Piltin luomuvalikoimassa on hyvä valikoima erilaisia pasta-ruokia: Spaghettia ja jauhelihakastiketta 6kk, Lasagne täysjyväpastasta 8kk ja Spaghetti bolognese yli 1-vuotiaille. Lisäksi valikoimassamme on nykyaikaiset reseptit kanasta yhdistettynä couscousiin: Couscousia, kasviksia ja kanaa 6kk, Couscous-kanamuhennos 8kk ja Couscous-kanapata yli 1-vuotiaille. Olemme käyttäneet kaikissa luomuaterioissamme paljon erilaisia kasviksia ja aterioissa on vain vähän kovaa rasvaa.

Lue lisää luomuaterioista:

 

Sertifioitua luomua SuomestaValmistamme PILTTI luomusarjan lasipurkkeihin pakatut lastenruoat Turun lastenruokatehtaallamme, suomalaisella yli 70-vuotisella huippuosaamisella. Sertifioitua luomua Suomesta!

Turun lastenruokatehtaalla on luomusertifikaatti, joka tarkoittaa, että käsittelemme raaka-aineet ja valmistamme luomulastenruokamme niin, että juuri vain luomuraaka-aine päätyy sille tarkoitettuun luomulastenruokaan. Ammattitaitoiset työntekijämme ja laadunvalvonta varmistavat, että luomuporkkana ja tavallinen porkkana eivät sekoitu keskenään, ja voit huoletta tarjota luomuruokaa vauvallesi. 

PILTTI luomulastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomu sertifiointimerkki. Tämä tunnus löytyy kaikista luomutuotteistamme.

PILTTI luomulastenruualla on myös Avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Avainlippu ja EU Luomu

 

Turun lastenruokatehtaan vastuullisuus

PILTTI luomulastenruuat valmistetaan huolella, jotta raaka-aineiden ravintoarvot säilyvät mahdollisimman korkeina. Kaikki lasipurkkeihin pakattu lastenruokamme valmistetaan Turussa, jossa hellävarainen höyrykuumennus varmistaa tuotteen umpioinnin ja laadun säilymisen.

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Haluamme huolehtia että PILTTI lastenruokien valmistamisesta aiheutuisi mahdollisimman vähän ympäristöhaittaa. Piltin Turun lastenruokatehdas on Pohjoismaiden ainoa lastenruokaa lasipurkkeihin valmistava tehdas. Olemme ylpeitä siitä, että, tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lisäksi, kaikki lasipurkkeihin pakattava lastenruokamme valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla.

Sähkönä Turun tehtaalla käytetään tuulivoimaa. Hankimme tarvitsemamme höyryn läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta. Höyryä käytetään tehtaalla tuotteiden ja veden lämmittämiseen sekä lämpökäsittelyyn. Tämän lisäksi tehtaalla tarvittava kaukolämpö saadaan Turun energian uudesta höyryntuotantolaitoksesta, missä polttoaineeksi ei kaadeta lainkaan puita vaan käyttövoimana on erilaiset metsähakkeet. Lue lisää Turun tehtaan vastuullisuudesta.

 

Lasi – 100% kierrätettävä materiaali

Vaikka ei monesti tule ajatelleeksi, lasi on mitä parhain pakkausmateriaali. Se on materiaali, joka on 100% kierrätettävä. Lasia voi kierrättää yhä uudestaan ja uudestaan, verrattuna esimerkiksi muovimateriaaliin, joka sallii rajallisen määrän kierrättämistä. 

Tiesitkö, että lasipurkkiemme materiaalista jo 40% on kierrätyslasia.

Lasi on hyvä materiaali ruoan säilyttämiseen turvallisesti ja tuoreena, sillä siitä ei irtoa mitään ylimääräistä ruokaan.

Lue lisää lasipurkkien ja muiden pakkausmateriaaliemme kierrätyksestä.

Luomu