VIHDOIN SAATAVILLA - PILTTI LUOMU!

PILTTI LUOMU – SUOMESSA VALMISTETTUA LUOMU LASTENRUOKAA

Vihdoin PILTTI lastenruokaa on saatavana luomuna! PILTTI Luomu lastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI Luomu lastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi. Valmiin lastenruuan käyttäminen mahdollistaa sinulle enemmän aikaa perheesi kanssa kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea ruokaa itse.

 

Lastenruokalaatuista luomua

Lastenruokalaatuisen luomu lastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Luomu kasvisraaka-aineemme saavat kasvaa ja kukoistaa rauhassa, jotta ne kypsyvät mehukkaiksi. Keinotekoisia ainesosia ei ole käytetty raaka-aineiden viljelyssä, maaperässä, kastelussa tai niiden kypsyttämisessä. Viljelijämme hoitavat viljelysalueiden maaperää, jotta se pysyy ravinteikkaana ja tuottaa satoa vuosittain parhaalla mahdollisella tavalla.

Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kuten luonto on tarkoittanut. Kaikki raaka-aineemme viljelevät sertifioidut luomu-viljelijät. Myös luomutuotteidemme liha on luomusertifioitua. Eläintuotannossa eläinten hyvinvoinnista huolehditaan niin, että ne saavat elää olosuhteiden mukaan luonnonmukaisessa ympäristössä. Eläimet syövät ravitsevaa ruokaa ja niiden hyvinvoinnista pidetään huolta.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja vauvanruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. 

(Lue lisää lastenruokaan liitetyistä myyteistä)

 

Valikoima arkiruokia luomuna vauvallesi

PILTTI Luomu lastenruokasarja on näppärä valikoima Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti suunniteltuja lastenruokia. Tämänhetkisestä luomuvalikoimasta löydät maukkaita hedelmäsoseita, sekä herkullisia aterioita kolmesta eri ikäryhmästä; 6kk, 8kk ja 12kk.

 

Maistuvat hedelmäsoseet alkaen 4kk 

Valikoimastamme löytyy kaksi helppoa makuyhdistelmää: Omena-päärynä 4 kk ja Omena-persikka 4 kk. Hedelmäsoseiseet ovat 100% hedelmää ja niissä ei ole lisättyä sokeria  tai mehutiivisteitä. Maun ja värin nämä ihanat hedelmävälipalat saavat luonnostaan raaka-aineista.

Lue lisää luomuhedelmäsoseista:

 

Herkulliset Luomuateriat 6kk, 8kk ja yli 12 kk ikäisille

Monessa lapsiperheessä suosikkiruoka on pasta- tai kanaruoka. Nyt Piltin luomuvalikoimassa on hyvä valikoima erilaisia pasta-ruokia: Spaghettia ja jauhelihakastiketta 6kk, Lasagne täysjyväpastasta 8kk ja Spaghetti bolognese yli 1-vuotiaille. Lisäksi valikoimassamme on maistuvat nykyaikaiset reseptit kanasta yhdistettynä couscousiin: Couscousia, kasviksia ja kanaa 6kk, Couscous-kanamuhennos 8kk ja Couscous-kanapata yli 1-vuotiaille. Kaikissa aterioissamme olemme suosineet paljon erilaisia kasviksia ja niissä on vähän kovaa rasvaa.

Lue lisää luomuaterioista:

 

Sertifioitua luomua Suomesta

Valmistamme PILTTI luomusarjan lasipurkkituotteet Turun lastenruokatehtaallamme suomalaisella 70-vuotisella huippuosaamisellamme lastenruuan valmistuksesta. Sertifioitua luomua Suomesta

Turun lastenruokatehtaallamme on luomusertifikaatti, joka tarkoittaa, että erottelemme, käsittelemme ja valmistamme tarkkuudella luomu lastenruokamme niin, että juuri luomu raaka-aine päätyy sille tarkoitettuun luomu tuotepurkkiin vauvasi ensimauksi. Ammattitaitoiset työntekijämme ja laadunvalvonta varmistavat, että luomuporkkana ja tavallinen porkkana eivät sekoitu keskenään, ja voit huoletta tarjota luomuruokaa vauvallesi. Pidämme huolen pellolta pöytään, että lastenruokamme valmistuksessa ainoastaan luomuraaka-aineita käytetään jokaiseen PILTTI luomu lastenruokapurkkiin. Tämä tarkoittaa Turun tehtaan sekä viljelijäkumppaneidemme vuosittaista luomu-sertifiointia.

PILTTI Luomu lastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomu sertifiointimerkki. Tämä lippu löytyy kaikista luomu-tuotteistamme.

PILTTI luomu lastenruualla on myös avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Avainlippu ja EU Luomu

 

Turun lastenruokatehdas on nollapäästöinen tehdas

PILTTI Luomu lastenruuat valmistetaan huolella, jotta raaka-aineiden ravintoarvot säilyvät mahdollisimman korkeina sinun pöytääsi asti. Kaikki lastenruokamme lasipurkissa valmistetaan Turussa, jossa hellävarainen höyrykuumennus varmistaa tuotteen umpioinnin ja laadun säilymisen, kuten kaikissa PILTTI lastenruuissa. 

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Haluamme huolehtia että PILTTI lastenruokien valmistamisesta aiheutuisi mahdollisimman vähän ympäristöllemme vaikutuksia. Piltin Turun lastenruokatehdas on Pohjoismaiden ainoa lastenruokaa lasipurkkeihin valmistava tehdas. Olemme ylpeitä siitä, että

tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lisäksi, kaikki lasipurkissa olevat ruokamme valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla. Sähkönä käytämme tuulivoimaa. Hankimme tarvitsemamme höyryn läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta. Höyryä käytetään tehtaalla tuotteiden ja veden lämmittämiseen sekä lämpökäsittelyyn. Tämän lisäksi tehtaalla tarvittava kaukolämpö saadaan Turun energian uudesta höyryntuotantolaitoksesta, missä polttoaineeksi ei kaadeta lainkaan puita vaan käyttövoimana on erilaiset metsähakkeet: rankahakkeen, sahanpurun ja metsätähdehakkeen eli latvustot sekä kuoret. Lue lisää Turun tehtaan vastuullisuudesta.

 

Lasi – 100% kierrätettävä materiaali

Vaikka ei monesti tule ajatelleeksi, mutta lasihan on mitä parhain pakkausmateriaali. Se on materiaali, joka on 100% kierrätettävä. Lasia voi kierrättää yhä uudestaan ja uudestaan, verrattuna esimerkiksi muovimateriaaliin, joka sallii rajallisen määrän kierrättämistä. 

Tiesitkö, että lasipurkkiemme materiaalista on jo 40% kierrätyslasia.

Lasi on hyvä materiaali ruoan säilyttämiseen turvallisesti ja tuoreena, sillä siitä ei irtoa mitään ylimääräistä ruokaan. Lue lisää lasipurkkien ja muiden pakkausmateriaaliemme kierrätyksestä.

Luomu