PILTTI Luomu Lasagne 8KK

  • Runsaasti kasviksia
  • Luomuraaka-aineet

PILTTI Luomu Lasagne 190g on herkullinen lasten suosikkiateria luomukasviksista ja -naudanlihasta. Tässä luomuateriassa olemme suosineet paljon erilaisia kasviksia ja se on helppo ja nopea ateria vauvalla 8kk iästä alkaen. PILTTI Luomu Lasagne 190g ateria sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

 

SUOMALAISTEN RAKASTAMA LASTENRUOKA NYT MYÖS LUOMUNA

PILTTI Luomu lastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI Luomu lastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi.  

Lastenruokalaatuisen luomu lastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne ovat poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kaikki raaka-aineemme viljelevät sertifioidut luomu-viljelijät.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja lastenruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. PILTTI Luomu lastenruoat ovat valmistettu 100% uudistuvalla energialla, kuten kaikki PILTTI lastenruokamme lasipurkeissa.

PILTTI Luomu lastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomutunnus, sekä Avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Lue lisää PILTTI Luomu-tuotteista.

 

Ainekset:

Tomaattisose* 31%, porkkana* 15%, vesi, keitetty täysjyväpasta* 13% (täysjyvävehnäjauho*) naudanliha* 8,1% (kasvatettu ja teurastettu: EU), palsternakka* 7,7%, sipuli*, vehnäjauho*, rypsiöljy*, oregano*. *Luomuraaka-aine. Sisältää 59% kasviksia.

Ingredienser:

Tomatpuré* 31%, morot* 15%, vatten, kokt fullkornspasta* 13% (fullkornsvetemjöl*), nötkött* 8,1% (uppfött och slaktat i: EU), palsternacka* 7,7%, lök*, vetemjöl*, rypsolja*, oregano*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 59% grönsaker.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

294

 

kcal

70

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,3

- tyydyttyneet/mättat

g

0,6

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2,0

Ravintokuitu/Fiber

g

1,4

Proteiini/Protein

g

3,1

Suola**/Salt**

g

0,05

Natrium g 0,02

**Ei lisättyä suolaa/**Utan tillsatt salt.