PILTTI Luomu Omenaa ja persikkaa 4KK

  • 100% hedelmää
  • Sokeroitamon
  • Luomuraaka-aineet

 

PILTTI Luomu Omenaa ja persikkaa 125g on herkullinen välipala luomuomena- ja luomupersikkasoseesta. Hedelmäsose on 100% hedelmää ilman lisättyä sokeria tai mehutiivisteitä, ja se soveltuu jälkiruoaksi ja välipalaksi vauvalle 4kk iästä alkaen. 

Tällä PILTTI Luomu hedelmäsoseella voit helposti harjoitella kiinteiden ruokien aloitusta vauvallesi. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

 

SUOMALAISTEN RAKASTAMA LASTENRUOKA NYT MYÖS LUOMUNA

PILTTI Luomu lastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI Luomu lastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi.  

Lastenruokalaatuisen luomu lastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne ovat poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kaikki raaka-aineemme viljelevät sertifioidut luomu-viljelijät.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja lastenruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. PILTTI Luomu lastenruoat ovat valmistettu 100% uudistuvalla energialla, kuten kaikki PILTTI lastenruokamme lasipurkeissa.

PILTTI Luomu lastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomutunnus, sekä Avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Lue lisää PILTTI Luomu-tuotteista.

 

Ainekset:

Omenasose* (84,6%), persikkasose* (15,4%). *Luomuraaka-aine. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser:

Äpplepuré* (84,6%), persikapuré* (15,4%). *Ekologisk ingrediens. Innehåller inte gluten.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

207

 

kcal

49

Rasva, josta/Fett, varav

g

0,1

- tyydyttyneet/mättat

g

0,01

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

11

- joista sokerit/varav sockerarter

g

10

Ravintokuitu/Fiber

g

1,4

Proteiini/Protein

g

0,3

Suola/Salt*

g

<0,01

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt