PILTTI Luomu Couscous-kanamuhennos 8KK

  • Runsaasti kasviksia
  • Luomuraaka-aineet

     

PILTTI Luomu Couscous-kanamuhennos 190g  maukas ateria luomuporkkanasta, -bataatista, -kuskusista ja -kananlihasta. Tässä herkullisessa luomuateriassa olemme suosineet paljon erilaisia kasviksia ja se on helppo ja nopea ateria vauvalla 8kk iästä alkaen. PILTTI Luomu Lasagne 190g ateria sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

 

SUOMALAISTEN RAKASTAMA LASTENRUOKA NYT MYÖS LUOMUNA

PILTTI Luomu lastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI Luomu lastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi.  

Lastenruokalaatuisen luomu lastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne ovat poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kaikki raaka-aineemme viljelevät sertifioidut luomu-viljelijät.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja lastenruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. PILTTI Luomu lastenruoat ovat valmistettu 100% uudistuvalla energialla, kuten kaikki PILTTI lastenruokamme lasipurkeissa.

PILTTI Luomu lastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomutunnus, sekä Avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Lue lisää PILTTI Luomu-tuotteista.

 

Ainekset:

Porkkana* 30,8%, vesi, bataatti* 19,2%, keitetty kuskus* 17,8% (durumvehnäjauho*), kananliha* 8,5% (kasvatettu ja teurastettu: EU), rypsiöljy*. *Luomuraaka-aine. Sisältää 50% kasviksia.

Ingredienser:

Morot* 30,8%, vatten, sötpotatis* 19,2%, kokt couscous* 17,8% (durumvetemjöl*), kycklingkött* 8,5% (uppfött och slaktat i: EU), rypsolja*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 50% grönsaker.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

241

 

kcal

57

Rasva, josta/Fett, varav

g

1,6

- tyydyttyneet/mättat

g

0,3

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

7,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

4

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

2,5

Suola/Salt*

g

0,05

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt