Uudistimme PILTTI-jauhepuuropakkaukset - uusi pakkaus, sama tuttu maku

Rakastetut PILTTI-jauhepuuromme kokivat muodonmuutoksen uuteen pakkaukseen. Uudistuksessa on kiinnitetty huomiota jauhepuurojemme pakkausmateriaaleihin, joten vähensimme niissä käytettävää muovia ja kartonkia. PILTTI-jauhepuurot sisältävät jatkossa ainoastaan yhden sisäpussin aiemman kahden pienemmän sijaan - näin pystymme pakkaamaan puurot aiempaa pienempään kartonkipakkaukseen. Puurojen maku on kuitenkin pidetty ennallaan, jotta lapsesi voi nauttia jatkossakin tutuista suosikkimauistaan. Lapsiperheiden rakastamien PILTTI-jauhepuurojen uudessa ulkoasussa seikkailevat valloittavat Paavo ja Sylvi -hahmot. Löydät valikoimastamme jauhepuurot 6kk, 8kk ja 1-3v ikäisille lapsille. 

Tutustu puurovalikoimaamme täällä.

PILTTI jauhepuurojen vastuullisuusPakkausmateriaalin vähentämisen lisäksi kiinnitämme huomiota ympäristöön jauhepuurojen valmistuksessa ja PILTTI-jauhepuurot valmistuksessa käytetään nyt 100 % uusiutuvaa sähköä. Puuroissa käytettävän viljan hankimme tarkkaan valituilta ja pitkäaikaisilta viljelijäkumppaneiltamme. Agronomimme tekevät jatkuvaa yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa, jotta maaperä säilyisi ravinteikkaana ja laadukkaana, sekä autamme heitä parantamaan viljelytapojaan, varmistaaksemme maaperän säilyvyyden hyvänä myös tuleville sukupolville. Viljan laatua valvotaan lisäksi lukuisilla tarkastuksilla viljelystä aina puurojen pakkaamiseen asti, jotta varmistamme sen korkean laadun ja turvallisuuden pienille lapsille. 

 

PILTTI-puurot ovat pikkulapsen ravintotarpeisiin suunniteltu maukas ja ravitseva puurosarja, jota voit tarjota hyvillä mielin lapsellesi!

 

Lautasellinen täynnä hyvääMaistuvat puuromme sisältävät täysjyvää ja kuitua eikä niissä ole lisättyä sokeria. Lisäksi ne sisältävät lapsellesi tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten rautaa, kalsiumia ja D-vitamiinia. Rauta on oleellinen osa kasvavan lapsen ravitsemusta ja se edistää lapsen normaalia kognitiivista kehitystä. Yksi annos PILTTI-puuroa vastaa 35:ta % lapsesi päivittäisestä raudan saantisuosituksesta. Kalsium ja D-vitamiini puolestaan ovat välttämättöämiä lapsen luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Ravitsevaa ja maistuvaa!