PILTTI Luomu Couscousia, kasviksia ja kanaa 6KK

  • Luomuraaka-aineet
  • Runsaasti kasviksia

PILTTI Luomu Couscousia, kasviksia ja kanaa 190g on maukas ateria luomubataatista, -palsternakasta, -kuskusista ja -kananlihasta. Tämä ihanan pehmeä luomuateria on helppo ja nopea ateria vauvalla 6kk iästä alkaen.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

 

SUOMALAISTEN RAKASTAMA LASTENRUOKA NYT MYÖS LUOMUNA

PILTTI Luomu lastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI Luomu lastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi.  

Lastenruokalaatuisen luomu lastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne ovat poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kaikki raaka-aineemme viljelevät sertifioidut luomu-viljelijät.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja lastenruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. PILTTI Luomu lastenruoat ovat valmistettu 100% uudistuvalla energialla, kuten kaikki PILTTI lastenruokamme lasipurkeissa.

PILTTI Luomu lastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomutunnus, sekä Avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Lue lisää PILTTI Luomu-tuotteista.

 

Ainekset:

Vesi, bataatti* 26,9%, palsternakka* 15,4%, keitetty kuskus* 15,2% (durumvehnäjauho*), kananliha* 9,2% (kasvatettu ja teurastettu: EU), rypsiöljy*. *Luomuraaka-aine. Sisältää 42,3% kasviksia.

Ingredienser:

Vatten, sötpotatis* 26,9%, palsternacka* 15,4%, kokt couscous* 15,2% (durumvetemjöl*), kycklingkött* 9,2% (uppfött och slaktat i: EU), rypsolja*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 42,3% grönsaker.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

257

 

kcal

61

Rasva, josta/Fett, varav

g

1,8

- tyydyttyneet/mättat

g

0,3

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8

- joista sokerit/varav sockerarter

g

4

Ravintokuitu/Fiber

g

1

Proteiini/Protein

g

2,7

Suola/Salt*

g

0,08

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt