PILTTI Luomu Spaghettia ja jauhelihakastiketta 6kk

  • Vain vähän kovaa rasvaa
  • Runsaasti kasviksia
  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

PILTTI Luomu Spagettia ja jauhelihakastiketta on herkullinen ateria täysjyväpastasta, naudanlihasta ja erilaisista kasviksista; tomaatista, porkkanasta, sipulista ja palsternakasta. Lisää makua tähän ihanan tomaattiseen luomuateriaan tuo oregano. PILTTI Luomu Spagettia ja jauhelihakastiketta on helppo ja nopea luomuateria vauvallesi 6kk iästä alkaen. Tässä ateriassa on runsaasti kasviksia ja se ei sisällä lisättyä suolaa.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

 

 

SUOMALAISTEN RAKASTAMA LASTENRUOKA NYT MYÖS LUOMUNA

PILTTI Luomu lastenruoka valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista, jotka ovat lisäksi huolella valittu pienten lasten ruuan vaatimukset huomioiden. PILTTI Luomu lastenruuat tarjoavat laajan valikoiman maistuvaa ja ravitsevaa lastenruokaa perhearjen helpottamiseksi.  

Lastenruokalaatuisen luomulastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Viljelijämme hoitavat viljelysalueiden maaperää, jotta se pysyy ravinteikkaana ja tuottaa satoa vuosittain parhaalla mahdollisella tavalla.

Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja lastenruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. PILTTI Luomu lastenruoat ovat valmistettu 100% uudistuvalla energialla, kuten kaikki PILTTI lastenruokamme lasipurkeissa.

PILTTI Luomu lastenruualla on Euroopan Unionin virallinen EU-Luomutunnus, sekä Avainlippu, joka on merkki Suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistamisesta.

Lue lisää PILTTI Luomu-tuotteista.

 

Ainekset:

Tomaattisose* 34%, porkkana*, keitetty täysjyväpasta* 13% (täysjyvävehnäjauho*), naudanliha* 8,1% (kasvatettu ja teurastettu: EU), sipuli*, palsternakka*, vehnäjauho*, rypsiöljy*, oregano*. Saattaa sisältää kananmunaa. *Luomuraaka-aine. Sisältää 67% kasviksia.

Ingredienser:

Tomatpuré* 34%, morot*, kokt fullkornspasta* 13% (fullkornsvetemjöl*), nötkött* 8,1% (uppfött och slaktat i: EU), lök*, palsternacka*, vetemjöl*, rypsolja*, oregano*. Kan innehålla ägg. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 67% grönsaker.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

292

 

kcal

70

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,5

- tyydyttyneet/mättat

g

0,6

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8,0

- joista sokerit/varav sockerarter

g

3,0

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

3,0

Suola/Salt*

g

0,05

Natrium g 0,02

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt