Piltti Pohjoisen maut Punaposki 4kk

  • Sokeroimaton
  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

     

PILTTI Pohjoisen Maut Punaposki on herkullinen Pohjoisen pikkuisten makuun suunniteltu välipalasose, jossa maistuu päärynä, banaani, vadelma sekä puolukka. Soseessa on runsaasti C-vitamiinia eikä lainkaan lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. Soseen marja- ja hedelmäpitoisuus on 80%. 

PILTTI Pohjoisen Maut Punaposki hedelmäsose soveltuu jälkiruoaksi ja välipalaksi vauvalle 5 kk iästä alkaen. 

Lisäämällä tätä herkullista sosetta PILTTI-lastenpuuron joukkoon saat helposti maukkaan välipalan myös isommalle lapselle.

 

Vastuullisuus on meille tärkeää!

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. 

Lue lisää vastuullisuudestamme.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Ainekset: Päärynäsose (42%), banaanisose (23%), vesi, vadelmasose (7,7%), puolukka (7,7%), maissitärkkelys, C-vitamiini. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser

Päronpuré (42%), bananpuré (23%), vatten, hallonpuré (7,7%), lingon (7,7%), majsstärkelse, vitamin C. Innehåller inte gluten.

 

 

Ravintotiedot

 

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

237

 

kcal

56

Rasva, josta/Fett, varav

g

0,2

tyydyttyneet rasvat/mättat fett

g

0,0

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

12,0

joista sokerit/varav sockerarter*

g

9,5

Ravintokuitu/Fiber

g

1,9

Proteiini/Protein

g

0,6

Suola/Salt     

g

0,01

C-vitamiini/vitamin C

mg

30

 
*Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita./ *Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.