Piltti Pohjoisen Maut Kuningatar 5kk

  • Valmistettu Suomessa
  • Lisättyä C-vitamiinia
  • Vain hedelmän oman sokeri

 

PILTTI Pohjoisen Maut Kuningatar on herkullisen marjaisa metsämustikasta, vadelmasta sekä rypäletäysmehusta valmistettu pohjoisen pikkuisten makuun suunniteltu sose. 

Sose sisältää lisättyä C-vitamiinia. Sopii lapsille 5 kuukauden iästä alkaen. 
 

Vastuullisuus on meille tärkeää!

Kaikki lastenruokamme lasipurkissa valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla eikä tehtaaltamme toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. 

 
Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 
 
Ainekset: Vesi, rypäletäysmehu tiivisteestä, vadelma (23%), mustikka (15%), riisitärkkelys, C-vitamiini. Ei sisällä gluteenia.
Ingredienser: Vatten, druvjuice från koncentrat, hallon (23%), blåbär (15%), risstärkelse, Vitamin C. Innehåller inte gluten. 
Käyttö: Valmis tarjottavaksi


Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa 1 vrk.


Lajittelu: Purkki lajitellaan lasinkeräykseen ja korkki metallinkeräykseen.Tarkista, että purkkia avattaessa kuuluu napsahdus. Älä käytä tuotetta, mikäli lasipurkki tai korkki on vaurioitunut.
 
Ravintotiedot:
 

Energia/Energi   

kJ

217

 

kcal

51

Proteiini/Protein

g

0,2

Hiilihydraatit, joista/kolhydrat, varav

g

11,0

   - sokerit*/sockerarter*

g

6,0

Ravintokuitu/kostfiber

g

1,5

Proteiini/Protein g 0,6

Suola/salt  

g

0,00

C-vitamiini/vitamin C

mg

30

 
* Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. / Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.