PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-kaura 6kk

Kasvipohjaista proteiinia

Runsaskuituinen

Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

Luomu

PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-kaura lastenruoka on maukas vegaaninen luomuateria vauvallesi 6kk iästä alkaen. 

Ateria on yhdistelmä herkullisia luomukasviksia, kuten porkkanaa ja kesäkurpitsaa, sekä kikhernettä ja kauraa. Tämä ravitseva, monipuolinen ja tasapainoinen luomuateria sisältää kasvipohjaista proteiinia ja on runsaskuituinen. Ateria ei sisällä lisättyä suolaa.

 

PILTTI Kasvis on uusi kasvipohjaista proteiinia sisältävä luomuateriasarja lapsellesi. PILTTI Kasvis -aterioissa käytetään lastenruokalaatuisia ja korkealaatuisia luomuraaka-aineita. Näillä herkullisilla vegaanisilla aterioilla voit tarjota vaihtelua ja monipuolisuutta lapsesi ruokavalioon. 

PILTTI Kasvis -ateriasarjan reseptit on kehitetty lasten eri ikävaiheiden ravinto- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaisesti.

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset:

Tomaattisose* 29%, vesi, porkkana* 15%, kesäkurpitsa* 12%, peruna* 12%, kikherne* 7,7%, kaurahiutale* 3,9%, rypsiöljy*, oregano*. *Luomuraaka-aine. Sisältää 56% kasviksia.  

Ingredienser:

Tomatpuré* 29%, vatten, morot* 15%, zucchini* 12%, potatis* 12%, kikärtor* 7,7%, havreflingor* 3,9%, rypsolja*, oregano*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 56% grönsaker.  

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

249

 

kcal

59

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,0

- tyydyttyneet/mättat

g

0,2

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

7,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2,5

Ravintokuitu/Fiber

g

1,9

Proteiini/Protein

g

1,9

Suola/Salt**

g

0,05

**Ei lisättyä suolaa./**Utan tillsatt salt.