PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-couscous 8kk

Kasvipohjaista proteiinia

Runsaskuituinen

Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

Luomu

 

PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-couscous lastenruoka on maukas vegaaninen luomuateria vauvallesi 8kk iästä alkaen. Ateria on yhdistelmä herkullisia luomukasviksia kuten kurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa, sekä kikhernettä ja kuskusia. Lisää makua ateriaan tuo valkosipuli. Tämä ravitseva, monipuolinen ja tasapainoinen luomuateria sisältää kasvipohjaista proteiinia ja on runsaskuituinen. 

PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-couscous lastenateria sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun. Ateria ei sisällä lisättyä suolaa.

PILTTI Kasvis on uusi kasvipohjaista proteiinia sisältävä luomuateriasarja lapsellesi. PILTTI Kasvis -aterioissa käytetään lastenruokalaatuisia ja korkealaatuisia luomuraaka-aineita. Näillä herkullisilla vegaanisilla aterioilla voit tarjota vaihtelua ja monipuolisuutta lapsesi ruokavalioon. 

PILTTI Kasvis -ateriasarjan reseptit on kehitetty lasten eri ikävaiheiden ravinto- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaisesti.

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset:

Vesi, keitetty kuskus* (durumvehnäjauho*) 18%,  kurpitsa* 15%, munakoiso* 15%, kikherne* 9,2%, paprika* 7,7%, sipuli*, rypsiöljy*, valkosipuli*. *Luomuraaka-aine. Sisältää 46% kasviksia.  

Ingredienser:

Vatten, kokt couscous* (durumvetemjöl*) 18%, pumpa* 15%, aubergine* 15%, kikärtor* 9,2%, paprika* 7,7%, lök*, rypsolja*, vitlök*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 46% grönsaker.  

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

223

 

kcal

53

Rasva, josta/Fett, varav

g

1,6

- tyydyttyneet/mättat

g

0,1

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

7,0

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2,0

Ravintokuitu/Fiber

g

1,8

Proteiini/Protein

g

1,8

Suola/Salt**

g

0,03

**Ei lisättyä suolaa./**Utan tillsatt salt.