PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-pasta 12kk

Kasvipohjaista proteiinia

Kuitupitoinen

Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

Luomu

PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-pasta lastenruoka on maistuva vegaaninen luomuateria vauvallesi 12kk iästä alkaen. Ateria on yhdistelmä herkullisia luomukasviksia kuten tomaattia, porkkanaa ja bataattia, sekä kikhernettä ja täysjyväpastaa. Lisää makua ateriaan tuo oregano. Tämä ravitseva, monipuolinen ja tasapainoinen luomuateria sisältää kasvipohjaista proteiinia ja on kuitupitoinen. 

PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-pasta lastenateria suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. Ateria ei sisällä lisättyä suolaa.

PILTTI Kasvis on uusi kasvipohjaista proteiinia sisältävä luomuateriasarja lapsellesi. PILTTI Kasvis -aterioissa käytetään lastenruokalaatuisia ja korkealaatuisia luomuraaka-aineita. Näillä herkullisilla vegaanisilla aterioilla voit tarjota vaihtelua ja monipuolisuutta lapsesi ruokavalioon. 

PILTTI Kasvis -ateriasarjan reseptit on kehitetty lasten eri ikävaiheiden ravinto- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaisesti.

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset:

Tomaattisose* 34%, keitetty täysjyväpasta* (täysjyvävehnäjauho*) 15%, porkkana* 14%, kikherne* 9,2%, palsternakka* 6,2%, bataatti* 6,2%, sipuli*, vesi, vehnäjauho*, rypsiöljy*, oregano*. Saattaa sisältää kananmunaa. *Luomuraaka-aine. Sisältää 52% kasviksia.

Ingredienser:

Ingredienser: Tomatpuré* 34%, kokt fullkornspasta* (fullkornsvetemjöl*) 15%, morot* 14%, kikärtor* 9,2%, palsternacka* 6,2%, sötpotatis* 6,2%, lök*, vatten, vetemjöl*, rypsolja*, oregano*. Kan innehålla ägg. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 52% grönsaker.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

289

 

kcal

69

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,0

- tyydyttyneet/mättat

g

0,2

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

9,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

3,0

Ravintokuitu/Fiber

g

2,0

Proteiini/Protein

g

2,2

Suola/Salt**

g

0,05

**Ei lisättyä suolaa./**Utan tillsatt salt.