PILTTI Kasvis Kikherne-kesäkurpitsa-kaura 8kk

Kasvipohjaista proteiinia

Runsaskuituinen

Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

Luomu



PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-kaura lastenruoka on herkullinen vegaaninen luomuateria vauvallesi 8kk iästä alkaen. Ateria on yhdistelmä maukkaita luomukasviksia; kurpitsaa, porkkanaa ja palsternakkaa, sekä kikhernettä ja kauraa. Lisää makua ateriaan tuovat korianteri ja valkosipuli. Tämä ravitseva, monipuolinen ja tasapainoinen luomuateria sisältää kasvipohjaista proteiinia ja on runsaskuituinen. 

PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-kaura lastenateria sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun. Ateria ei sisällä lisättyä suolaa.

 

PILTTI Kasvis on uusi kasvipohjaista proteiinia sisältävä luomuateriasarja lapsellesi. PILTTI Kasvis -aterioissa käytetään lastenruokalaatuisia ja korkealaatuisia luomuraaka-aineita. Näillä herkullisilla vegaanisilla aterioilla voit tarjota vaihtelua ja monipuolisuutta lapsesi ruokavalioon. 

PILTTI Kasvis -ateriasarjan reseptit on kehitetty lasten eri ikävaiheiden ravinto- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaisesti.

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset:

Vesi, kurpitsa* 19%, porkkana* 15%, palsternakka* 12%, kikherne* 7,7%, kaurahiutale* 5,8%, rypsiöljy*, korianteri*, valkosipuli*. *Luomuraaka-aine. Sisältää 46% kasviksia.

Ingredienser:

Vatten, pumpa* 19%, morot* 15%, palsternacka* 12%, kikärtor* 7,7%, havreflingor* 5,8%, rypsolja*, koriander*, vitlök*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller 46% grönsaker.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

264

 

kcal

63

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,0

- tyydyttyneet/mättat

g

0,2

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8,9

- joista sokerit/varav sockerarter

g

3,0

Ravintokuitu/Fiber

g

2,5

Proteiini/Protein

g

2,0

Suola/Salt**

g

0,05

**Ei lisättyä suolaa./**Utan tillsatt salt.