Piltti Rukiinen Täysjyväpuuro 1-3 v

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde
 

PILTTI Rukiinen täysjyväpuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta, vehnästä ja rukiista, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. PILTTI Rukiinen täysjyväpuuro on hyvää sellaisenaan ja halutessasi saat makuun vaihtelua lisäämällä puuron sekaan tuoreita marjoja ja hedelmiä sekä herkullisia PILTTI marja- ja hedelmäsoseita. Tähän lastenpuuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä. PILTTI Rukiinen täysjyväpuuro sopii vauvoille 12 kuukauden iästä alkaen.

PILTTI-puurot ovat pikkulapsen ravintotarpeisiin suunniteltu maukas ja ravitseva puurosarja, jota voit hyvillä mielin tarjota lapsellesi.

Viljelyä maaperä huomioiden

Teemme yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa ja autamme heitä parantamaan viljelytapojaan. Tavoitteenamme on maaperän säilyttäminen hyvänä myös tuleville sukupolville. 

Hyvää viljasta

Maistuvat puuromme sisältävät täysjyvää ja kuitua! Hankimme viljamme tarkkaan valituilta ja pitkäaikaisilta viljelijäkumppaneiltamme. Viljaamme valvotaan lukuisilla laatutarkastuksilla viljelystä aina puurojen pakkaamiseen asti. Näin varmistamme korkean laadun pellolta pöytään.

Hyvä raudan lähde

Yksi annos PILTTI puuroa vastaa 35% lapsesi päivittäisestä raudan saantisuosituksesta. Rauta on tärkeä kivennäisaine, joka edistää lapsen normaalia kognitiivista kehitystä.

Vitamiineja ja kivennäisaineita

Puuromme sisältävät kalsiumia ja D-vitamiinia. Ne ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Ravitsevaa ja maistuvaa!

100 % uusiutuvaa sähköä

Olemme siirtyneet käyttämään 100 % uusiutuvaa sähköä puurojen valmistamisessa.

Lue lisää PILTTI-jauhepuurojen vastuullisuudesta täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset:

Täysjyväkaurajauho (30%), mallastettu vehnäjauho (27%), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, ruisjauho (7,3%), ruishiutaleet (6,6%), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää  44% ja maitoa 28%.

 

Ingredienser:

Fullkornshavremjöl (30%), mältat vetemjöl (27%), skummjölkspulver, helmjölkspulver, rågmjöl (7,3%), rågbitar (6,6%), vegetabiliska oljor (raps, solros), kostfiber (inulin), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 44 % och mjölk 28 %.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1757 kJ
  417 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 11,0 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 60,0 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 22 g
Ravintokuitu/Fiber      6,0 g
Proteiini/Protein 16,6 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7,0 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,30 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 435 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40,0 μg

*Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita./ Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.