Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Rukiinen Täysjyväpuuro 1-3 v

- Ei lisättyä sokeria
- Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
- Hyvä täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

Piltti Rukiinen täysjyväpuuro on maitopohjainen täysjyväkaura- ja ruispuuro, joka sopii 1-3 vuoden ikäisille vauvoille ja taaperoille. Puuron täysjyväpitoisuus on 45%. Rukiinen tyäsjyväpuuro ei luonnollisesti sisällä lisättyä suolaa, sokeria tai makeita mehutiivisteitä. Puuroreseptissä on käytetty ainoastaan auringonkukka- ja rypsiöljyä.

Uudet maut ja koostumukset kiehtovat vauvoja. Rukiinen täysjyväkaurapuuromme sisältää hiutaleita, jotka auttavat lapsen pureskelun harjoittelussa. Puuron kuitupitoisuus on myös suunniteltu siten, että se soveltuu myös hieman isompien lasten vatsoille. 

Lapsille suunniteltu puuro on hyvä tärkeiden ravintoaineiden lähde, sillä se sisältää rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia, jotka tukevat lapsen kasvua ja kehitystä. Rauta on tärkeä kivennäisaine, joka edistää lapsen normaalia kognitiivista kehitystä. Kalsium ja D-vitamiini ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Puuroon on myös lisätty jodia, joka edistää lasten normaalia kasvua.

Yhdestä pakkauksesta saat noin 16 puuroannosta. Puuro on pakattu kahteen erilliseen 240g pussiin, jotta voimme taata puuron laadun säilyvyyden.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Huolella tehtyä lastenruokaa.

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

Ainekset

Kaurajauho (28%), mallastettu vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, ruishiutaleet (10 %), täysmaitojauhe, ruisjauho (7,0 %),  kasviöljyt (rapsi, auringonkukka), ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, jodi, sinkki), vitamiinit (A, D, E, C, K, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 45% ja maitoa 27%.

 

Ravintotiedot

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1757 kJ
  417 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 11 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 60 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 21 g
Ravintokuitu/Fiber      6,0 g
Proteiini/Protein 17 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 420 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg

*Sisältää luontaisesti sokereita./Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.

Hetkessä valmista

1. Lämmitä n. 1 dl vettä (n. 40 °C).

2. Sekoita joukkoon noin 1 dl (30 g) jauhetta. Voit vaikuttaa puuron rakenteeseen jauheen tai veden määrää muuttamalla.

3. Valmista tarjottavaksi! Varmista ennen tarjoilua ettei puuro ole liian kuumaa.

Säilytys ja säilyvyys

Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus käytettävä 1 kuukauden kuluessa.

Pakkauksessa on 2 pussia, jotta tuotteen laatu säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.