Piltti Rukiinen Täysjyväpuuro 1-3 v

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde
 

PILTTI Rukiinen täysjyväpuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta, vehnästä ja rukiista, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua.

PILTTI Rukiinen täysjyväpuuro on hyvää sellaisenaan ja halutessasi saat makuun vaihtelua lisäämällä puuron sekaan tuoreita marjoja ja hedelmiä sekä herkullisia PILTTI marja- ja hedelmäsoseita. Tähän lastenpuuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä.

PILTTI Rukiinen täysjyväpuuro sopii vauvoille 12 kuukauden iästä alkaen.

 

Huolella tehtyä lastenruokaa

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Lue lisää PILTTI-puuroista.

 

Ainekset: Kaurajauho (28%), mallastettu vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, ruishiutaleet (10 %), täysmaitojauhe, ruisjauho (7,0 %),  kasviöljyt (rapsi, auringonkukka), ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, jodi, sinkki), vitamiinit (A, D, E, C, K, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 45% ja maitoa 27%.

 

Ingredienser: Havremjöl (28 %), mältat vetemjöl, skummjölkspulver, rågflingor (10 %), helmjölkspulver, rågmjöl (7,0 %), vegetabiliska oljor (raps, solros), kostfiber (inulin), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 45 % och mjölk 27 %.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1757 kJ
  417 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 11 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 60 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 21 g
Ravintokuitu/Fiber      6,0 g
Proteiini/Protein 17 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 420 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg

 

*Sisältää luontaisesti sokereita./Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.