Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Merimiespata 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa.
Sisältää kotimaista lihaa.
Isompia paloja pureskelun harjoitteluun.

 

Piltti Taapero Merimiespata on herkullinen pienten lasten ateria perunasta, porkkanasta, naudanlihasta ja sipulista. Lisää makua ateriaan antavat laakerinlehti, maustepippuri ja valkopippuri. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Piltti Taapero

Eri ravintoaineiden saanti oikeassa suhteessa on lapsesi kasvulle erityisen tärkeää. Siksi kehitimme Piltti Taapero -sarjan! Sen maittavat ateriat takaavat 1–3-vuotiaille ravintosuositusten mukaisen, sopivasti pureskeltavan ja juuri oikean kokoisen annoksen jokaiseen ruokailuun.

Taaperoikäisen lapsen päivittäinen raudantarve painokiloa kohden on jopa kuusinkertainen ja energiantarve noin kolminkertainen verrattuna aikuiseen. Tyydyttyneiden rasvojen osuus tulisi olla alle 10 prosenttia ruoasta saadusta energiasta. Piltti Taapero aterioissa on optimaalinen rasvakoostumus.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna, vesi, porkkana, suomalainen naudanliha (9%), sipuli, riisitärkkelys, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,3%), laakerinlehti, maustepippuri ja valkopippuri. Sisältää kasviksia 57%.

Potatis, vatten, morötter, finskt nötkött (9 %), lök, risstärkelse, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,3 %), lagerblad, kryddpeppar och vitpeppar. Innehåller grönsaker 57%.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 290
  kcal 70
Rasva, josta/Fett, varav g 2,5
- tyydyttyneet/mättat g 0,7
- kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,2
- monityydyttymättömät rasvat/ fleromättat fett g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 8,5
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,3
Ravintokuitu/Fiber g 1,2
Proteiini/Protein g 2,5
Suola/Salt g 0,3

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.