Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Merimiespata 1-3v

Tehty Turussa
100% kotimaista lihaa
Isompia paloja pureskelun harjoitteluun

Piltin Merimiespata on maukas yhdistelmä erilaisia juureksia sekä naudanlihaa. Kasviksia  on ateriassamme runsaasti (56%). Käytämme kotimaista naudanlihaa. Maustamiseen olemme käyttäneet tuttuja mausteita: laakerinlehteä, maustepippuria ja valkopippuria.

Tämä ateria on suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. Maistuvia ruokailuhetkiä! 

Suosittelemme, että tarjoat lapsesi aterian kanssa myös keitettyjä tai tuoreita kasviksia, esim. kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia tai herneitä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna, vesi, porkkana, suomalainen naudanliha (9%), sipuli, riisitärkkelys, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,3%), laakerinlehti, maustepippuri ja valkopippuri. Sisältää kasviksia 57%.

Potatis, vatten, morötter, finskt nötkött (9 %), lök, risstärkelse, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,3 %), lagerblad, kryddpeppar och vitpeppar. Innehåller grönsaker 57%.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

289

 

kcal

69

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,5

- tyydyttyneet/mättat

g

0,7

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

1,3

Ravintokuitu/Fiber

g

1,2

Proteiini/Protein

g

2,5

Suola/Salt*

g

0,30

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.