Piltti Pennepastaa ja kanaa 1-3v

  • Isompia paloja pureskelun harjoitteluun
  • Runsaasti kasviksia
  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla
Kanapasta on tuttu lasten suosikkiruoka. Tässä maistuvassa Piltti Pennepastaa ja kanaa ateriassa yhdistyy ravintorikas täysjyväpasta, runsas kasvismäärä ja kana. Emme käytä broileria. Juureksia on käytetty runsaasti (46%). Runsaan kasvismäärän lisäksi makuvivahteita tuovat inkivääri, korianteri ja valkopippuri.
 
Tämä ateria on suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. Hyvää ruokahalua!
 
Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty täysjyväpasta 17% (täysjyvädurumvehnä), porkkana, tomaattisose, palsternakka, kananliha 8,7% (kasvatusmaa: useat EU-maat, teurastusmaa: Saksa), paprika, sipuli, vehnäjauho, riisitärkkelys, rypsiöljy, riisijauho, suola, valkosipuli, inkivääri, korianteri ja valkopippuri. Sisältää kasviksia 46%. Saattaa sisältää hivenen kananmunaa.

Ingredienser

Vatten, kokt fullkornspasta 17% (fullkornsdurumvete), morot, tomatpuré, palsternacka, kycklingkött 8,7% (uppfött i: flera EU-länder, slaktat i Tyskland), paprika, lök, vetemjöl, risstärkelse, rybsolja, rismjöl, salt, vitlök, ingefära, koriander och vitpeppar. Innehåller grönsaker 46%. Kan innehålla ägg.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

307

 

kcal

73

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,4

- tyydyttyneet/mättat

g

0,4

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

9,0

- joista sokerit/varav sockerarter

g

1,9

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

3,1

Suola/Salt*

g

0,30

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt