Piltti Pennepastaa ja kanaa 1-3v

  • Isompia paloja pureskelun harjoitteluun
  • Vain vähän kovaa rasvaa
  • Runsaasti kasviksia

PILTTI Pennepastaa ja kanaa on maistuva pikkulasten ateria, jossa on täysjyväpastaa, kananlihaa ja runsaasti kasviksia kuten porkkanaa, tomaattia ja palsternakkaa. Herkullista makua tähän ateriaan tuovat lisäksi valkosipuli, inkivääri, korianteri ja valkopippuri. PILTTI Pennepastaa ja kanaa lastenateria on suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravinto- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty täysjyväpasta 18% (täysjyvädurumvehnä), porkkana 12%, tomaattisose 12%, palsternakka 9,6%, kananliha 8,1% (kasvatettu ja teurastettu: EU), paprika 7,7%, sipuli 4,6%, vehnäjauho, riisitärkkelys, rypsiöljy, riisijauho, suola, valkosipuli, inkivääri, korianteri, valkopippuri. Saattaa sisältää kananmunaa. Sisältää kasviksia 46%.

Ingredienser

Vatten, kokt fullkornspasta 18% (fullkornsdurumvete), morot 12%, tomatpuré 12%, palsternacka 9,6%, kycklingkött 8,1% (uppfött och slaktat i: EU), paprika 7,7%, lök 4,6%, vetemjöl, risstärkelse, rybsolja, rismjöl, salt, vitlök, ingefära, koriander, vitpeppar. Kan innehålla ägg. Innehåller grönsaker 46%.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

290

 

kcal

69

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,0

- tyydyttyneet/mättat

g

0,3

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

9,0

- joista sokerit/varav sockerarter

g

1,9

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

3,0

Suola/Salt*

g

0,28

Natrium g 0,11

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt