Piltti Kasvis-naudanlihasose 5kk

Tehty Turussa

100% kotimaista lihaa

Vähän kovaa rasvaa

PILTTI Kasvis-naudanlihasose 5 kk on koostumukseltaan sileä ja pehmeä lastenateria.  Se on suunniteltu erityisesti vauvasi ensiateriaksi. Sileän koostumuksen avulla vauvan on helppo opetella suun motoriikan hallintaa pikkuhiljaa, sekä totuttautua erilaisiin makumaailmoihin. Reseptissä yhdistyy yksinkertaisella mutta maistuvalla tavalla suomalainen naudanliha sekä porkkana ja peruna, ilman lisättyjä mausteita. Hyvä maku ja väri tulevat vain raaka-aineista. Tässä tuotteessa käytämme suomalaista perunaa. Tuotteessa on myös mukana vauvallesi tärkeitä pehmeitä rasvoja rypsiöljystä. Resepti on pidetty yksinkertaisena, jolloin voit helposti seurata vauvasi makumatkaa. Vinkkinä, vaihtelua saat lisäämällä Piltti 4 kk kasvisaterioita mukaan.  

Soseen kasvis- ja perunamäärä on 70% ja se on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa tai makeuttajia. Tuotteessa on hyvä pehmeän rasvan koostumus. Ateria on valmistettu Turussa 100% uusiutuvalla energialla. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Porkkana (40%), vesi, peruna (15,4%), suomalainen naudanliha (8,1%), riisijauho, rypsiöljy. Ei sisällä gluteenia.

 

Ingredienser

Vatten, morot, potatis, finskt nötkött (9,2%), risstärkelse, rapsolja. Innehåller grönsaker 42%. Innehåller inte gluten.

 

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 240
  kcal 57
Rasva, josta/Fett, varav g 2,4
-tyydyttyneet/mättat  g 0,7
-kertatyydyttymättömät rasvat/

enkelomättat fett
g 1,3
-monityydyttymättömät rasvat/

fleromättat fett
g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 6,0
-joista sokerit/varav sockerarter g 2,0
Ravintokuitu/Fiber       g 1,2
Proteiini/Protein g 2,3
Suola/Salt   g 0,05

*Ei lisättyä suolaa./Utan tillsatt salt.