PILTTI Kasvis-porsaanlihaherkku 5 kk

PILTTI Kasvis-porsaanlihaherkku 5 kk on sileä ja pehmeä koostumukseltaan. Se on suunniteltu erityisesti vauvasi ensiateriaksi. Sileän koostumuksen avulla vauvan on helppo opetella suun motoriikan hallintaa pikkuhiljaa, sekä totuttautua erilaisiin makumaailmoihin. Reseptissä yhdistyy maistuvalla tavalla suomalainen porsaanliha sekä erilaiset kasvikset, ilman lisättyjä mausteita. Ihana maku ja väri tulevat vain raaka-aineista. Tässä tuotteessa ei ole lainkaan perunaa. Tuotteessa on myös mukana vauvallesi tärkeitä pehmeitä rasvoja rypsiöljystä. Resepti on pidetty yksinkertaisena, jolloin voit helposti seurata vauvasi makumatkaa. Vinkkinä, vaihtelua saat lisäämällä Piltti 4 kk kasvisaterioita tai Piltti Pohjoisen maut Luumua 4 kk aterian mukaan.  

Soseen kasvismäärä on 70% ja se on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa tai makeuttajia. Tuotteessa on hyvä pehmeän rasvan koostumus. Valmistettu Turussa 100% uusiutuvalla energialla. Kurpitsan käytöstä lastenruuassamme voit lukea lisää "Usein kysytyt kysymykset" -osiosta.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Vesi, palsternakka (16,9%), bataatti (15,4%), suomalainen porsaanliha (8,1%), kesäkurpitsa (7,7%), riisijauho, rypsiöljy. Ei sisällä gluteenia.

 

Ingredienser

Vatten, palsternacka (16,9%), sötpotatis (15,4%), finskt griskött (8,1%), zucchini (7,7%), rismjöl, rypsolja. Innehåller inte gluten.

 

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 238
  kcal 57
Rasva, josta/Fett, varav g 2,2
-tyydyttyneet/mättat  g 0,6
-kertatyydyttymättömät rasvat/
enkelomättat fett
g 1,1
-monityydyttymättömät rasvat/
fleromättat fett
g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 6,5
-joista sokerit/varav sockerarter g 2,5
Ravintokuitu/Fiber       g 1,1
Proteiini/Protein g 2,2
Suola/Salt   g 0,03

*Ei lisättyä suolaa./Utan tillsatt salt.