Piltti Kasvis-broilerisose 5kk

Tehty Turussa

100% kotimaista lihaa

Vähän kovaa rasvaa

Piltti Kasvis-broilerisose 5kk on sileä ja pehmeä koostumukseltaan ja se on erityisesti suunniteltu erityisesti vauvasi ensiateriaksi. Maukkaan ja tasaisen  koostumuksen avulla vauvan on helppo opetella suun motoriikan hallintaa pikkuhiljaa, sekä totuttautua erilaisiin makumaailmoihin. Reseptissä yhdistyy maistuvalla tavalla suomalainen kananliha sekä erilaiset kasvikset , ilman lisättyjä mausteita. Ihana maku ja väri tulevat vain raaka-aineista. Tässä tuotteessa käytämme suomalaista perunaa. Ateriassa on myös mukana vauvallesi tärkeitä pehmeitä rasvoja rypsiöljystä. Resepti on pidetty yksinkertaisena, jolloin voit helposti seurata vauvasi makumatkaa. Vinkkinä, vaihtelua saat lisäämällä Piltti 4 kk kasvisaterioita mukaan.  

Soseen kasvis-ja perunamäärä on 70% ja se on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa tai makeuttajia. Tuotteessa on hyvä pehmeän rasvan koostumus. Ateria on valmistettu Turussa 100% uusiutuvalla energialla. Kurpitsan käytöstä lastenruuassamme voit lukea lisää "Usein kysytyt kysymykset" -osiosta.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Vesi, porkkana (20,0%), kurpitsa (20,0%), peruna (20,0%), suomalainen broilerinliha (8,1%), riisijauho, rypsiöljy. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser

Vatten, morot (20,0%), pumpa (20,0%), potatis (20,0%), finskt kycklingkött (8,1%), rismjöl, rypsolja. Innehåller inte gluten.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 307
  kcal 73
Rasva, josta/Fett, varav g 2,3
-tyydyttyneet/mättat  g 0,4
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 9,4
joista sokerit/varav sockerarter g 3,1
Ravintokuitu/Fiber        g 1,6
Proteiini/Protein g 2,9
Suola/Salt*  g 0,10

*Ei lisättyä suolaa./Utan tillsatt salt.