Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Iltapuuro Täysjyvästä 6kk

- Ei lisättyä sokeria
- Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
- Hyvä täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

Piltti Iltapuuro on valmistettu ravitsevasta täysjyväviljasta, josta pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Se sisältää lapsen kasvulle ja kehitykselle tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja (rautaa, kalsiumia, jodia sekä A- ja C-vitamiinia). Puuroon ei ole lisätty sokeria.

Piltti Iltapuuro on hyvää sellaisenaan. Makuun saat vaihtelua lisäämällä siihen tuoreita marjoja ja hedelmiä sekä Piltti-soseita.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 Huolella tehtyä lastenruokaa.

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

Ainekset

Kaurajauho (33 %), mallastettu vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, ruisjauho (8,0 %), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo).  Täysjyvää 41 % ja maitoa 27 %.

Ravintotiedot

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1814 kJ
  431 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 12 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 61 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 22 g
Ravintokuitu/Fiber      5,5 g
Proteiini/Protein 17 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,06 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 420 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg
¨*Puuro on sokeroimaton. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.