Piltti Ensimaut omenaa 4 kk

  • 100% hedelmää
  • Sokeroimaton
  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla
 

PILTTI Ensimaut Omenaa on herkullinen maistelun aloittamiseen sopiva sose, jonka hedelmäpitoisuus on 100%. Hedelmäsose on sokeroimaton, eikä sisällä hedelmämehutiivisteitä. PILTTI Ensimaut Omenaa hedelmäsose soveltuu jälkiruoaksi ja välipalaksi vauvalle 4 kk iästä alkaen. 

PILTTI Ensimaut -tuotesarja on kehitetty vastaamaan kuluttajien toiveita: tuotteissa on mahdollisimman korkea hedelmäpitoisuus sekä yksinkertainen ja maistuva resepti.

Lisäämällä tätä herkullista sosetta PILTTI-lastenpuuron joukkoon saat helposti maukkaan välipalan myös isommalle lapselle.

 

Vastuullisuus on meille tärkeää!

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lue lisää vastuullisuudestamme.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Omenasose, C-vitamiini. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser

Äppelpuré, vitamin C. Innehåller inte gluten.

 

Ravintoarvoilmotus / Näringsdeklaration

per 100 g Per 100 g    
57 kcal Energia/Energi    
239 kJ      
0.10 g Rasva/Fett    
0.01 g  josta tyydyttynyttä/varav mättat fett    
12.4 g Hiilihydraatit/kolhydrat    
12.0 g joista sokerit/varav sockerarter*    
2.2 g Ravintokuitu/Fiber    
0.4 g Proteiini/Protein    
0.01 g Suola/Salt    
30 mg C-vitamiini/Vitamin C    

*Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita./Utan tillsatt socker.Innehåller naturligt förekommande socker.