Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Couscousia ja naudanlihaa 12kk

 

Tehty Turussa hiilineutraalisti. Sisältää kotimaista lihaa. Vain vähän kovaa rasvaa.

 

Piltti Couscousia ja naudanlihaa on herkullinen pienten lasten ateria kuskusista, naudanlihasta porkkanasta, sipulista ja kesäkurpitsasta. Lisää makua ateriaan antavat persilja, inkivääri ja korianteri. Ateriassa on vain vähän kovaa rasvaa ja se sisältää 55% kasviksia. Ateria soveltuu lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset:

Tomaatti, keitetty kuskus (durumvehnäjauho) 18%, porkkana, vesi, suomalainen naudanliha (9,2%), sipuli, kesäkurpitsa, vehnäjauho, rypsiöljy, suola, persilja, inkivääri, korianteri. Sisältää 55% kasviksia. Tehty 100% luonnollisista ainesosista.

Ingredienser:

Tomat, kokt couscous (DURUMVETEmjöl) 18%,  morot, vatten, finskt nötkött (9,2%), lök, zucchini, VETEmjöl, rapsolja, salt, persilja, ingefära, koriander. Innehåller 55% grönsaker. Tillverkad av 100% naturliga ingredienser.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

295

 

kcal

70

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,6

- tyydyttyneet/mättat

g

0,6

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8,0

- joista sokerit/varav sockerarter

g

1,5

Ravintokuitu/Fiber

g

1,0

Proteiini/Protein

g

3,2

Suola/Salt

g

0,23

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.