Piltti TROOPPISET HEDELMÄT TÄYSJYVÄPUURO 1-3V

  • Ilman lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Trooppiset hedelmät täysjyväpuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta, vehnästä ja rukiista, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua.

Makua tähän herkulliseen lastenpuuroon tuo yhdistelmä ihanaa mangoa, raikasta ananasta ja omenaa. Puuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä. PILTTI Trooppiset hedelmät täysjyväpuuro sopii vauvoille 12 kuukauden iästä alkaen.

 

Huolella tehtyä lastenruokaa

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

 

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Lue lisää PILTTI-puuroista.

 

Ainekset

Täysjyväkaurajauho (26%), mallastettu vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, maissihiutaleet (maissihiutaleet, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), ruisjauho (6,5%), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), ananashiutaleet (4,0%) (ananas, banaani), mangohiutaleet (3,0%) (mango, maissitärkkelys), omenapaloja (3%), ravintokuitu (inuliini), mineraalit (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 32% ja maitoa 24%. 

Ingredienser

Fullkornshavremjöl (26%), mältat vetemjöl, skummjölkspulver, majsflingor (majsflingor, klumpförebyggande medel (mono- och diglycerider av fettsyror)), rågmjöl (6,5%), vegetabiliska oljor (raps, solros), ananasflingor (4,0%) (ananas, banan), mangoflingor (3,0%) (mango, majsstärkelse), äppelbitar (3,0%), kostfiber (inulin), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 32% och mjölk 24%.  

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ravintoarvoilmoitus / Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1678 kJ
  401 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 8 g
- tyydyttyneet/mättade 1,0 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 64 g
-sokerit*/sockerarter* 26 g
Ravintokuitu/Fiber      5,5 g
Proteiini/Protein 16 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,0 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 410 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg

*Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita./Utan tilsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.