Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Rakastettu Paratiisisose ja kaverit löytyvät nyt Piltin tuoteperheestä

Tutut ja turvalliset maut löytyvät nyt Piltti-tuoteperheestä. Suositut reseptit valmistetaan Turun tehtaalla hiilineutraalisti ja tuotetaan rakkaudella huolellisesti valittuja, laadukkaita suomalaisia raaka-aineita suosien. Tuotteeseen päätyvät raaka-aineet täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset, jotta perheen pienimpien turvallinen ja tasapainoinen ruokavalio on taattu arjen kiireen keskellä.

Piltin tuoteperheestä löytyvät nyt suosikkimaut Luumua ja Kasviksia, jotka sopivat hyvin maistelun aloittamiseen. Suositut hedelmäsoseet, kuten Paratiisisose, tarjoillaan nyt isommasta 190g purkista – määrä täyttää myös isomman Piltin masun. Tutut reseptit sopivat päivittäiseen kokkailuun ja maistuvat myös perheen taaperoille.

 

Tarjolla on kuusi kestosuosikkia:

Rakastetut suosikit sopivat suomalaiseen makuun.

Käytämme ainoastaan 100% luonnollisia ainesosia. Kotimaiset soseet on annosteltu kierrätettäviin lasipurkkeihin ja niitä voidaan säilyttää huoneenlämmössä avaamattomana.

 

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.