Piltti Paratiisisose 5kk

Vain hedelmän oma sokeri

 

Piltti Paratiisisose on raikas hedelmäsose persikasta, päärynästä ja ananaksesta. Sose sisältää 100% luonnollisia aineosia sekä lisättyä C-vitamiinia.

Soseessa on runsaasti C-vitamiinia, sekä se sisältää ainoastaan hedelmän omaa sokeria. Soveltuu lapsille 5 kuukauden iästä alkaen.

Lisäämällä Piltti-sosetta esimerkiksi Piltti-puuron joukkoon saat täyttävän välipalan myös isommalle Piltille. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.Ainekset: Persikka (31%), päärynätäysmehu tiivisteestä (26%), vesi, päärynä (8%), ananas (8%), tapiokatärkkelys, C-vitamiini. Ei sisällä gluteenia.Ingredienser: Persika (31%), päronjuice från koncentrat (26%), vatten, päron (8%), ananas (8%), tapiokastärkelse, vitamin C.Käyttö: Valmis tarjottavaksiSäilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 2 vrk.


Lajittelu: Purkki lajitellaan lasinkeräykseen ja korkki metallinkeräykseen.Tarkista, että purkkia avattaessa kuuluu napsahdus. Älä käytä tuotetta, mikäli lasipurkki tai korkki on vaurioitunut.
Ravintotiedot:
   
Per 100g  
52 kcal Energia/Energi
219 kJ  
0,1 g Rasva/Fett
0,0 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
12,0 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
6,5 g joista sokerit/varav sockerarter
0,8 g Ravintokuitu/Fiber
0,3 g Proteiini/Protein
0,03 g Suola/Salt
30 mg C-vitamiini/Vitamin C