Pohjoisen Maut on lastenruokasarja Pohjoisen pikkuisten makuun

Pohjoisen pikkuiset varttuvat ainutlaatuisissa olosuhteissa. He saunovat ennen kuin oppivat kävelemään, nukkuvat ulkona paukkupakkasilla, kulkevat pulkan kyydissä läpi talvisen tuiskun ja herkuttelevat suoraan metsästä poimituilla marjoilla.

Piltti Pohjoisen Maut-uutuustuotteet saavat makeutensa kypsistä marjoista ja hedelmistä – ilman lisättyä sokeria.

Tutustu sokeroimattomiin Pohjoisen Maut-uutuuksiin

Herkullisen marjaisat Pohjoisen Maut-välipalat on suunniteltu erityisesti pohjoisen pikkuisten makunystyröihin sopiviksi. Kuluttajien toivomusten mukaisesti Pohjoisen Maut-purkkivalikoimaa on kasvatettu, ja seuraavat välipalatuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria:

Raaka-aineet, erityisesti marjat, hankitaan mahdollisuuksien mukaan suomalaisilta toimittajilta. Esimerkiksi soseissa käytetty mustikka on suomalaista metsämustikkaa. Uutuustuotteissa on myös korkea marja- sekä hedelmäpitoisuus.

Kaikki Piltin purkissa olevat soseet valmistetaan Turun tehtaallamme hiilineutraalisti.

 

Pohjoisen Maut Ruusunmarjainen-, Metsämarjainen-, sekä Punaposki-tuotteet ovat saatavilla myös kätevässä 4-packissa, joka on suunniteltu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Piltti lahjoittaa jokaisesta myydystä Pohjoisen Maut-monipakkauksesta 5 senttiä MLL:n työlle suomalaisten lapsiperheiden puolesta. Tehdään yhdessä hyvää!

Uudet, käyttövalmiit Pohjoisen Maut-puurot annospusseissa  

Piltti Pohjoisen Maut-sarja kasvaa kahdella käyttövalmiilla, herkullisella hedelmäpuurolla:

Molemmat puurot sisältävät ravitsevaa täysjyväkauraa sekä runsaasti hedelmiä, ilman lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. Puurot soveltuvat lapsille 6 kuukauden iästä eteenpäin.

 

Muut Pohjoisen Maut-tuotteet

Pohjoisen Maut marjasoseet annospusseissa

 

Piltin Pohjoisen Maut-annospussit on ovat pohjoisen pikkuisten makuun sopivia välipalasoseita, jotka käyvät mainiosti esimerkiksi reissueväiksi. Resepteissä on käytetty muuan muassa mustaherukkaa, pehmeää karhunvatukkaa sekä raikasta vadelmaa.

Kaikki Pohjoisen Maut-annospussireseptit ovat 100% hedelmää ja marjaa, ilman lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä.

 

Pohjoisen maut

Pohjoisen Maut-ateriat

Pohjoisen Maut-ateriasarjan reseptiikka nojaa vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen: maukkaita ateriavaihtoehtoja löytyy poronkäristyksestä karjalanpaistiin sekä peruna-lohikiusaukseen.

Kaikki Pohjoisen Maut-ateriatuotteiden ainesosat ovat 100% luonnollisia. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta viljelijöiltä, esimerkiksi resepteissä käyttämämme peruna on suomalaista. Lisäksi Pohjoisen Maut-aterioissa käytettävä naudan-, sian-, sekä poronliha on aina suomalaista.

Pohjoisen Maut-aterioissa on korkea kasvispitoisuus, ja käytämme ainoastaan kaikista tiukimpia puhtausvaatimuksia  ja kymmeniä testejä läpäisseitä raaka-aineita.

Kaikki Piltin purkkiateriat valmistetaan Turun tehtaallamme hiilineutraalisti.

Tärkeä osa Piltti-tuotteiden kehitystä on Piltti Makuraati, jossa suomalaiset lapset koemaistavat kehitteillä olevia Piltti-tuotteita. Myös Pohjoisen Maut -sarjan tuotteet ovat pienten makuraatilaisten suosittelemia.

Piltti-lastenruoissa käytetään huolellisesti valittuja ja kymmeniä testejä läpäisseitä, kaikkein puhtaimpia raaka-aineita.