Piltti Pohjoisen Maut Prinsessa 5kk

  • Valmistettu Suomessa
  • Sokeroimaton
  • Lisättyä C-vitamiinia

 

PILTTI Pohjoisen Maut Prinsessa on herkullinen Pohjoisen pikkuisten makuun suunniteltu välipalasose, jossa maistuu omena, mansikka ja metsämustikka. Soseessa on runsaasti C-vitamiinia eikä lainkaan lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. 

PILTTI Pohjoisen Maut Prinsessa marja-hedelmäsose soveltuu jälkiruoaksi ja välipalaksi vauvalle 5kk iästä alkaen. 

Lisäämällä tätä herkullista sosetta PILTTI-lastenpuuron joukkoon saat helposti maukkaan välipalan myös isommalle lapselle.

 

Vastuullisuus on meille tärkeää!

Vastuullisuus on meille Piltillä tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. 

 

 
 
Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 
Ainekset: Omenasose (46%), mansikkasose (19%), vesi, metsämustikka (15%), maissitärkkelys, C-vitamiini. Ei sisällä gluteenia.Ingredienser: Äppelpuré (46%), jordgubbspuré (19%), vatten, skogsblåbär (15%), majsstärkelse, Vitamin C. Innehåller inte gluten. 
Ravintotiedot:
 
 
Per 100g  
200 kJ Energia/Energi
47 kcal  
0,3 g Rasva/Fett
0,0 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
10,0 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
7,5 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
1,5 g Ravintokuitu/Fiber
0,4 g Proteiini/Protein
0,00 g Suola/Salt
30 mg C-vitamiini/Vitamin C

 

*Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. /Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.