Pohjoisen Maut on lastenruokasarja Pohjoisen pikkuisten makuun

Pohjoisen pikkuiset varttuvat ainutlaatuisissa olosuhteissa. He saunovat ennen kuin oppivat kävelemään, nukkuvat ulkona paukkupakkasilla, kulkevat pulkan kyydissä läpi talvisen tuiskun ja herkuttelevat suoraan metsästä poimituilla marjoilla.

PILTTI Pohjoisen Maut -välipalat saavat makeutensa kypsistä marjoista ja hedelmistä – ilman lisättyä sokeria.

Tutustu sokeroimattomiin Pohjoisen Maut-välipaloihin

Herkullisen marjaisat Pohjoisen Maut-välipalat on suunniteltu erityisesti pohjoisen pikkuisten makunystyröihin sopiviksi. Kuluttajien toivomusten mukaisesti Pohjoisen Maut-purkkivalikoimaa on kasvatettu, ja seuraavat välipalatuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria:

 

Raaka-aineet - erityisesti marjat, hankitaan mahdollisuuksien mukaan suomalaisilta toimittajilta. Esimerkiksi soseissa käytetty mustikka on suomalaista metsämustikkaa. Kaikissa välipaloissa on hyvin korkea marja- ja hedelmäpitoisuus.

Kaikki lasipurkeissa olevat PILTTI välipalat ja ateriat valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme, 100% uusiutuvalla energialla.

 

PILTTI Pohjoisen Maut Ruusunmarjainen-, Metsämarjainen-, sekä Punaposki-välipalat ovat saatavilla myös kätevässä 4-packissa.

 

 

 

Muut PILTTI Pohjoisen Maut-tuotteet

Pohjoisen Maut marjasoseet annospusseissa

PILTTI Pohjoisen Maut-annospussit on ovat pohjoisen pikkuisten makuun sopivia välipalasoseita, jotka käyvät mainiosti esimerkiksi reissueväiksi. Resepteissä on käytetty muuan muassa mustaherukkaa, pehmeää karhunvatukkaa sekä raikasta vadelmaa.

Kaikki Pohjoisen Maut-annospussireseptit ovat 100% hedelmää ja marjaa, ilman lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä!

 Pohjoisen Maut-ateriat

Pohjoisen Maut -ateriasarjan reseptiikka nojaa vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen: maukkaita ateriavaihtoehtoja löytyy poronkäristyksestä karjalanpaistiin sekä peruna-lohikiusaukseen.

Kaikki Pohjoisen Maut-ateriatuotteiden ainesosat ovat 100% luonnollisia. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta viljelijöiltä, esimerkiksi resepteissä käyttämämme peruna on suomalaista. Suosimme kotimaista lihaa aina kun se on mahdollista.

Pohjoisen Maut-aterioissa on korkea kasvispitoisuus, ja käytämme ainoastaan kaikista tiukimpia puhtausvaatimuksia  ja kymmeniä testejä läpäisseitä raaka-aineita.

Kaikki PILTTI lasipurkkiateriat valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla.

 

Tärkeä osa PILTTI -tuotteiden kehitystä on PILTTI Makuraati, jossa suomalaiset lapset mm. koemaistavat kehitteillä olevia reseptejä. Myös Pohjoisen Maut -sarjan tuotteet ovat pienten makuraatilaisten suosittelemia.

PILTTI -lastenruoissa käytetään huolellisesti valittuja ja kymmeniä testejä läpäisseitä, kaikkein puhtaimpia raaka-aineita.