ONGI PÖYTÄÄN MSC-SERTIFIOIDUT KALA-ATERIAT

Mietityttääkö sinua, miten saisit helposti ja maistuvasti lisättyä kala-aterioita vauvasi ruokavalioon?
PILTTI ateriavalikoimasta löydät vastuullisesti valmistetut pienten lasten kala-ateriat. Maistuvien kalaruokien tarjoaminen ei siis voisi olla helpompaa!

 

Lastenruokien laajin kalavalikoima

Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti kalaa tulisi tarjota pienelle lapselle vähintään kaksi kertaa viikossa. PILTTI tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kala-aterioita pienille lapsille.

Valikoimassa on herkullisia tuotteita moneen eri ikävaiheeseen; 5kk, 8kk, 12kk sekä taaperoille 1-3v.

PILTTI-lohiaterioiden kalana on villilohi, jonka kalastuksessa on huolehdittu kalakantojen kestävästä kalastuksesta. Ongi pöytään myös vaaleat kala-ateriat MSC-sertifioidusta alaskanseitistä, joka on sertifioinnin kriteerien mukaisesti kalastettu kalakantojen kestävyydestä huolehtien.

Turha siis lähteä lastenruokahyllyä edemmäs kalaan – PILTTI -kala-aterioita löytyy sen seitsemää sorttia!

Tutustu koko MSC-kala-ateriavalikoimaamme

 

Suomalaisten lasten makuun

Kala-aterioihimme on käytetty vain parhaita, lastenruokalaatuisia raaka-aineita. Kala-aterioissamme on käytetty runsaasti erilaisia kasviksia ja niiden maustamiseen on käytetty tuttuja yrttejä ja mausteita, kuten tilliä, persiljaa, pippuria. Ihan kuin kotikeittiössäkin.

Suosimme aina suomalaisia raaka-aineita aterioidemme valmistuksessa, ja esimerkiksi kala-aterioidemme peruna on kotimaista perunaa. Kala-aterioidemme maut on suunniteltu suomalaisten pienten lasten makuun sopiviksi ja suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti.

Näin ne tukevat pienen lapsesi tasapainoista ruokavaliota.

 

Suomalaisella ammattitaidolla Turusta

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme!

Turun tehtaallamme lastenruoka on valmistettu 100% uusiutuvalla energialla eikä tehtaalta toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Käyttämämme lasipurkit ovat kierrätettäviä.

Lue lisää vastuullisuudestamme.

Valmistuksemme aikana valvomme tarkasti kala-aterioidemme laatua ja teemme lukuisia erilaista laatutarkistuksia, ennen kuin tuotteet lähtevät kauppoihin. Tämä siksi, että voit hyvillä mielin tarjota maistuvia kala-aterioita vauvallesi.

PILTTI kala-aterioilla on Avainlippu takuuna suomalaisesta alkuperästä; ne ovat suomalaista huippulaatuista työtä parhaimmillaan, ympäristömme huomioiden.

Avainlippu