Piltti Pohjoisen Maut Perunaa ja lohta kermaisessa yrttikastikkeessa 1-3v

  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla
  • MSC-sertifioitu kala
  • Isompia paloja pureskelun harjoitteluun

 

PILTTI Pohjoisen Maut Perunaa ja lohta kermaisessa yrttikastikkeessa 250g on herkullinen kala-ateria, jossa yhdistyy lohi*, runsas kasvismäärä ja täyteläinen kerma. Makua ateriaan tuovat tilli, persilja ja valkopippuri. PILTTI Pohjoisen Maut Perunaa ja lohta kermaisessa yrttikastikkeessa 250g on helppo ja nopea ateria taaperolle 12kk iästä alkaen, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun.

*Valmistettu MSC-sertifioidusta villilohesta, joka on sertifioinnin kriteerien mukaisesti kalastettu kalakantojen kestävyydestä huolehtien.

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksidivapaata.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Peruna (30,8%), vesi, ennastettu rasvaton maito (13,7%), lohi* (8,8%), bataatti (4,6%), herneet (4,6%), maissitärkkelys, laktoositon kerma (1,9%), rypsiöljy,  sitruunamehutiiviste, suola, tilli, persilja, valkopippuri.

*Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi.

Ingredienser

Potatis (30,8%), vatten, rekonstituerad skummjölk (13,7%), lax* (8,8%), sötpotatis (4,6%), ärter (4,6%), majsstärkelse, laktosfri grädde (1,9%), rypsolja, citronjuicekoncentrat, salt, dill, persilja, vitpeppar.

 

Ravintoarvoilmoitus / Näringsdeklaration per 100 g

Energia/Energi   

kJ

322

 

kcal

77

Rasva/Fett

g

2,5

- josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat fett

g

0,6

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

9,5

- joista sokerit/varav sockerarter*

g

1,5

Ravintokuitu/Fiber

g

1

Proteiini/Protein

g

3,5

Suola/Salt**

g

0,23

Natrium g 0,09

**Vähäsuolainen / Låg salthalt

MSC-C-56880 *Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi