Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Turun tehtaamme on ylpeä 00-tehdas

Piltti-purkkituotteet valmistetaan Turun lastenruokatehtaalla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksiidivapaata. Tuotantoon tarvittava höyryvoima hankitaan läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta.

Turun lastenruokatehtaamme on ylpeä 00-tehdas.

00-tehdas tarkoittaa, että tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksiidivapaata. Tuotantoon tarvittava höyryvoima hankitaan läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta.

 

Suosimme kotimaisia, puhtaita raaka-aineita

Lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita, lastenruokalaatuisia raaka-aineita, joita koskevat tarkat laatuvaatimukset.

Piltin raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta, suomalaisilta viljelijöiltä. Esimerkiksi resepteissä käyttämämme peruna sekä herneet tulevat suomalaisilta tiloilta, ja Piltin marjasoseet sisältävät kotimaista puolukkaa sekä metsämustikkaa. Lisäksi yli 90% Piltti-aterioissa käytetystä lihasta hankitaan Suomesta, ja lihan alkuperän voi aina tarkistaa Piltti-purkin etiketistä.

 

Piltti-aterioissa käytettävä naudan-, sian-, sekä poronliha on aina suomalaista.

 

Avainlippu kertoo kotimaisuudesta

Piltin kaikille purkkituotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki myönnetään tuotteelle, joka valmistetaan Suomessa ja jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%. Ostamalla Avainlippu-tuotteen tuet myös suomalaista työtä!

 

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.