Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Taapero Villinlännen pata 1-3v

Tehty Turussa
Sisältää kotimaista lihaa
Isompia paloja pureskelun harjoitteluun

Piltti Taapero Villinlännen pata on herkullinen texmes-ateria taaperoille. Tuote on valmistettu riisistä, naudanlihasta, maissista, paprikasta, sipulista ja tomaattisoseesta. Lisää makua ateriaan antavat valkosipuli, oregano, korianteri ja kumina. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Piltti Taapero

Eri ravintoaineiden saanti oikeassa suhteessa on lapsesi kasvulle erityisen tärkeää. Siksi kehitimme Piltti Taapero -sarjan! Sen maittavat ateriat takaavat 1–3-vuotiaille ravintosuositusten mukaisen, sopivasti pureskeltavan ja juuri oikean kokoisen annoksen jokaiseen ruokailuun.

Taaperoikäisen lapsen päivittäinen raudantarve painokiloa kohden on jopa kuusinkertainen ja energiantarve noin kolminkertainen verrattuna aikuiseen. Tyydyttyneiden rasvojen osuus tulisi olla alle 10 prosenttia ruoasta saadusta energiasta. Piltti Taapero aterioissa on optimaalinen rasvakoostumus.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty riisi (12%), suomalainen naudanliha (8,5%), maissi (7,5%), paprika, sipuli, tomaattisose, riisitärkkelys, maitorahka, riisijauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%), valkosipuli, oregano, sipulijauhe, korianteri ja kumina. Sisältää kasviksia 18%.

Ingredienser

Vatten, kokt ris (12%), finskt nötkött (8,5%), majs (7,5%), paprika, lök, tomatpuré, risstärkelse, kvark (mjölk), rismjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,2%), vitlök, oregano, lökpulver, koriander och kummin. Innehåller grönsaker 18%.

Ravintoaineet

per 100 g
Energia/Energi    kJ 320
  kcal 75
Rasva, josta/Fett, varav g 2,5
- tyydyttyneet/mättat g 0,6
- kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,1
- monityydyttymättömät rasvat/ fleromättat fett g 0,6
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 10
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,2
Ravintokuitu/Fiber g 1,0
Proteiini/Protein g 2,9
Suola/Salt g 0,2

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.