Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Villinlännen pata 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa
100% kotimaista lihaa
Isompia paloja pureskelun harjoitteluun

Hieman texasin makuja lautaselle! Tässä riisipohjaisessa Piltti Villinlännenpadassa yhdistyy runsas kasvismäärä ja naudanliha. Tuotteessa on reilusti kasviksia (51%) ja käytämme kotimaista lihaa. Herkullisuutta luo maissi, paprika ja korianteri.

Tämä ateria on suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. Hyvää ruokahalua! 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Tomaattisose, vesi, keitetty riisi 14%, sipuli, suomalainen naudanliha 9,6%, maissi 7%, paprika, maissitärkkelys, kerma, rypsiöljy, suola, valkosipuli ja korianteri. Sisältää kasviksia 51%.

Ingredienser

Tomatopuré, vatten, kokt ris 14%, finskt nötkött 9,6%, majs 7%, paprika, majstärkelse, grädde, rybsolja, salt, vitlök och koriander. Innehåller grönsaker 51%.

Ravintoaineet

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

346

 

kcal

82

Rasva, josta/Fett, varav

g

3,2

- tyydyttyneet/mättat

g

1,0

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

10,0

- joista sokerit/varav sockerarter

g

1,5

Ravintokuitu/Fiber

g

0,8

Proteiini/Protein

g

3,0

Suola/Salt*

g

0,23

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.