Piltti Vadelmainen Kaurapuuro 8kk

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Vadelmainen täysjyväpuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Makua tähän herkulliseen lastenpuuroon tuovat vadelma ja banaani. PILTTI Vadelmainen täysjyväpuuro sopii vauvoille 8 kuukauden iästä alkaen.

PILTTI-puurot ovat pikkulapsen ravintotarpeisiin suunniteltu maukas ja ravitseva puurosarja, jota voit hyvillä mielin tarjota lapsellesi.

Viljelyä maaperä huomioiden
Teemme yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa ja autamme heitä parantamaan viljelytapojaan. Tavoitteenamme on maaperän säilyttäminen hyvänä myös tuleville sukupolville. 

Hyvää viljasta
Maistuvat puuromme sisältävät täysjyvää ja kuitua! Hankimme viljamme tarkkaan valituilta ja pitkäaikaisilta viljelijäkumppaneiltamme. Viljaamme valvotaan lukuisilla laatutarkastuksilla viljelystä aina puurojen pakkaamiseen asti. Näin varmistamme korkean laadun pellolta pöytään.

Hyvä raudan lähde
Yksi annos PILTTI puuroa vastaa 35% lapsesi päivittäisestä raudan saantisuosituksesta. Rauta on tärkeä kivennäisaine, joka edistää lapsen normaalia kognitiivista kehitystä.

Vitamiineja ja kivennäisaineita
Puuromme sisältävät kalsiumia ja D-vitamiinia. Ne ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Ravitsevaa ja maistuvaa!

100 % uusiutuvaa sähköä
Olemme siirtyneet käyttämään 100 % uusiutuvaa sähköä puurojen valmistamisessa.

Lue lisää PILTTI-jauhepuurojen vastuullisuudesta täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset:

Täysjyväkaurajauho (35%), mallastettu vehnäjauho (22%), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, täysjyvävehnäjauho (8,1%), kasviöljyt (rapsi, auringonkukka), banaanihiutaleet (3,0%), vadelmapalat (1,8%) (kuivattu vadelma, maltodekstriini, maissitärkkelys), kivennäisaineet (kalsium, rauta, jodi, sinkki), vitamiinit (A, D, E, C, K, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 43% ja maitoa 27%.

Ingredienser:

Fullkornshavremjöl (35%),  mältat vetemjöl (22%), skummjölkspulver, helmjölkspulver, fullkornsvetemjöl (8,1%), vegetabiliska oljor (raps, solros), bananflingor (3,0%),  hallonbitar (1,8%) (torkad hallon, maltodextrin, majsstärkelse), mineralämnen (kalcium, järn, jod, zink), vitaminer (A, D, E, C, K, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 43% och mjölk 27%.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1817 kJ
  507 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 13 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 60 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 17 g
Ravintokuitu/Fiber      5,5 g
Proteiini/Protein 16 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,30 mg
Foolihappo/Folsyra 35,0 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 435 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40,0 μg

 

*Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita./ Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.