Piltti Vadelmainen Kaurapuuro 8kk

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Vadelmainen kaurapuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Makua tähän herkulliseen lastenpuuroon tuovat vadelma ja banaani.

PILTTI Vadelmainen kaurapuuro sopii vauvoille 6 kuukauden iästä alkaen.

 

Huolella tehtyä lastenruokaa

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Lue lisää PILTTI-puuroista.

 

Ainekset: Kaurajauho (35%), mallastettu vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, täysjyvävehnäjauho (8,1%), kasviöljyt (rapsi, auringonkukka), banaanihiutaleet (3,0%), vadelmahiutaleet (3,0%) (kuivattu vadelma, maltodekstriini, maissitärkkelys), kivennäisaineet (kalsium, rauta, jodi, sinkki), vitamiinit (A, D, E, C, K, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 43% ja maitoa 27%.

 

Ingredienser: Havremjöl (35%),  mältat vetemjöl, skummjölkspulver, helmjölkspulver, fullkornsvetemjöl (8,1%), vegetabiliska oljor (raps, solros), bananflingor (3,0%),  hallonflingor (3,0%) (torkad hallon, maltodextrin, majsstärkelse), mineralämnen (kalcium, järn, jod, zink), vitaminer (A, D, E, C, K, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 43% och mjölk 27%.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1814 kJ
  431 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 13 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 60 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 25 g
Ravintokuitu/Fiber      4,0 g
Proteiini/Protein 17 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 420 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg

 

*Sisältää luontaisesti sokereita./Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.