Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Taapero Täysjyväpastaa ja naudanlihaa 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa.
Sisältää kotimaista lihaa.
Isompia paloja pureskelun harjoitteluun.

Piltti Taapero Täysjyväpastaa ja naudanlihaa ”Illan tullen” on herkullinen pienten lasten ateria täysjyväpastasta, porkkanasta, naudanlihasta, sipulista ja tomaattisoseesta. Lisää makua ateriaan antavat valkosipuli, valkopippuri ja oregano.

Piltti ”illan tullen”

Monissa vauvaperheissä katkonaiset yöunet ja niistä aiheutuva väsymys koetaan jatkuvana rasitteena. Kun väsyttää, ei jaksa leikkiä tai olla yhdessä. Väsyneenä ruokakaan ei maistu samaan tapaan ja nälkäisenä on taas ikävä mennä nukkumaan. Ikävä kiukuttamisen kierre on näin valmis, mikä hätistää Nukkumatin tiehensä.

Yksi tapa parantaa yöunia on valita iltaan täyttävämpi ateria, joka pitää Taaperon pidempään kylläisenä. Piltti Taapero Täysjyväpastaa ja naudanlihaa ”illan tullen” on maistuva ilta-ateria taaperolle. Makoisa ateria sisältää kuitupitoista täysjyväpastaa, mikä auttaa pitämään nälkää loitolla pitkän yön yli.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty täysjyväpasta 18% (täysjyvädurumvehnä), porkkana, suomalainen naudanliha (8%), sipuli, tomaattisose, vehnäjauho, riisitärkkelys, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola, valkosipuli, valkopippuri ja oregano. Sisältää kasviksia 18%. Saattaa sisältää hivenen kananmunaa.

Ingredienser

Vatten, kokt fullkornspasta18% (fullkornsdurumvete), morötter, finskt nötkött (8%), lök, tomatpuré, vetemjöl, risstärkelse, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt, vitlök, vitpeppar och oregano. Innehåller grönsaker 18%. Kan innehålla spår av ägg.

Ravintiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 290
  kcal 70
Rasva, josta/Fett, varav g 2,4
- tyydyttyneet/mättat g 0,6
- kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,0
- monityydyttymättömät rasvat/ fleromättat fett g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 8,5
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,7
Ravintokuitu/Fiber g 1,3
Proteiini/Protein g 2,9
Suola/Salt g 0,3

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.