Piltti Täysjyväpastaa ja naudanlihaa 1-3v

  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla
  • 100% kotimaista lihaa.
  • Isompia paloja pureskelun harjoitteluun

Pastaruuat ovat suosittuja lasten keskuudessa. Tässä Piltti Täysjyväpastaa ja naudanlihaa ateriassa olemme yhdistäneet ravitsevan täysjyväpastan, runsaan kasvismäärän ja naudanlihan. Tuotteessa on reilusti kasviksia (56%) ja käytämme kotimaista lihaa. Maustamiseen on käytetty sopivasti valkosipulia, oreganoa, ja valkopippuria.

Tämä ateria on suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. Hyvää ruokahalua!

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Tomaattisose, keitetty täysjyväpasta 17% (täysjyvädurumvehnä), porkkana, vesi, suomalainen naudanliha 8,5%, sipuli, vehnäjauho, riisitärkkelys, rypsiöljy, suola, valkosipuli, oregano ja valkopippuri. Sisältää kasviksia 56%. Saattaa sisältää kananmunaa.

Ingredienser

Tomatpuré, kokt fullkornspasta 17% (fullkornsdurumvete), morot, vatten, finskt nötkött 8,5%, lök, vetemjöl, risstärkelse, rybsolja, salt, vitlök, oregano och vitpeppar. Innehåller grönsaker 56%. Kan innehålla ägg.

Ravintiedot

 

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

295

 

kcal

70

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,4

- tyydyttyneet/mättat

g

0,6

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

1,7

Ravintokuitu/Fiber

g

1,3

Proteiini/Protein

g

3,0

Suola/Salt*

g

0,30

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt