Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Täysjyväpastaa ja lihaa 8kk

Vain vähän kovaa rasvaa
Sisältää kotimaista naudanlihaa
Tehty Turussa

Piltti Täysjyväpastaa ja lihaa 8kk on herkullinen pienten lasten ateria, jossa maistuvat tomaatti, bataatti, porkkana, täysjyväpasta sekä suomalainen naudanliha. Aterian kasvispitoisuus on 50%, ja tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Sopii lapsille 8 kuukauden iästä alkaen. Valmistettu Suomessa.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Tomaatti, keitetty täysjyväpasta (18%) (täysjyvädurumvehnä), vesi, suomalainen naudanliha (10%), bataatti, porkkana, sipuli, riisitärkkelys, riisijauho, rypsiöljy, basilika.  Sisältää kasviksia 50%. Saattaa sisältää kananmunaa.

Ingredienser

Tomat, kokt fullkornspasta (18%) (fullkornsdurumvete), vatten, finskt nötkött (10%), sötpotatis, morot, lök, risstärkelse, rismjöl, rapsolja, basilika. Kan innehålla ägg. Innehåller grönsaker 50%.

 

Ravintotiedot

 

per 100 g Per 100 g 
74 kcal Energia
310 kJ  
3.0 g Rasva
0.7 g josta tyydyttynyttä
8.0 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
1.7 g - joista sokerit/varav sockerarter
1.5 g Ravintokuitu/Fiber
3.0 g Proteiini/Protein
0.08 g Suola/Salt

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.