Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Spagettia ja jauhelihakastiketta 8kk

Tehty Turussa
Sisältää kotimaista lihaa
Vähän kovaa rasvaa

Piltti Spagettia ja jauhelihakastiketta on herkullinen pienten lasten ateria täysjyväspagetista, naudan-ja sianlihasta, tomaattisoseesta, paprikasta ja sipulista. Lisää makua ateriaan tuo basilika. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 8 kuukauden iästä alkaen.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty täysjyväspagetti 23% (täysjyvädurumvehnä), tomaattisose, suomalainen naudanliha, suomalainen sianliha, paprika, riisitärkkelys, sipuli, vehnäjauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka) ja basilika. Sisältää naudan- ja sianlihaa 9%. Saattaa sisältää hivenen kananmunaa.

Ingredienser

Vatten, kokt fullkornspagetti 23% (fullkornsdurumvete), tomatpuré, finskt nötkött, finskt griskött, paprika, risstärkelse, lök, vetemjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros) och basilika. Innehåller nötkött och griskött 9%. Kan innehålla spår av ägg.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 305
  kcal 73
Rasva, josta/Fett, varav g 2,9
-tyydyttyneet/mättat  g 0,7
- kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,3

- monityydyttymättömät rasvat/fleromättat fett

g 0,6
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 8,5
joista sokerit/varav sockerarter g 1,3
Ravintokuitu/Fiber       g 1,3
Proteiini/Protein g 3,1
Suola/Salt   g <0,1

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.