Piltti Spagettia ja jauhelihakastiketta 8kk

  • 100% kotimaista lihaa
  • Ei lisättyä suolaa
  • Vähän kovaa rasvaa

 

PILTTI Spagettia ja jauhelihakastiketta on herkullinen pienten lasten ateria täysjyväspagetista, kotimaisesta naudan- ja porsaanlihasta, tomaattisoseesta ja kasviksista. Lisää makua ateriaan tuo oregano. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa.

PILTTI Spagettia ja jauhelihakastiketta sopii lapsille 8 kuukauden iästä alkaen ja se sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Tomaattisose 34%, keitetty täysjyväspagetti 18% (täysjyvädurumvehnä), vesi, porkkana 9,2%, palsternakka, vehnäjauho, suomalainen naudanliha 5,0%, sipuli, suomalainen porsaanliha 4,6%, rypsiöljy, oregano. Sisältää kasviksia 53,1%. Saattaa sisältää kananmunaa. Sisältää 53% kasviksia.

Ingredienser

Tomatpuré 34%, kokt fullkornsspagetti 18% (fullkornsdurumvete), vatten, morot 9,2%, palsternacka, vetemjöl, finskt nötkött 5,0%, lök, finskt griskött 4,6%, rypsolja, oregano. Kan innehålla ägg. Innehåller grönsaker 53%.

 

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 347
  kcal 83
Rasva, josta/Fett, varav g 2,9
-tyydyttyneet/mättat  g 0,6
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 10,0
joista sokerit/varav sockerarter g 2,0
Ravintokuitu/Fiber       g 1,3
Proteiini/Protein g 3,5
Suola/Salt*   g 0,03
Natrium g 0,01

*Ei sisällä lisättyä suolaa./Utan tillsatt salt.