Piltti Spagettia ja jauhelihakastiketta 8kk

  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla
  • 100% kotimaista lihaa
  • Vähän kovaa rasvaa

 

PILTTI Spagettia ja jauhelihakastiketta on herkullinen pienten lasten ateria täysjyväspagetista, kotimaisesta naudan- ja sianlihasta, tomaattisoseesta ja kasviksista. Lisää makua ateriaan tuo oregano. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa.

PILTTI Spagettia ja jauhelihakastiketta sopii lapsille 8 kuukauden iästä alkaen ja se sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Vastuullisuus on meille tärkeää! Kaikki lastenruokamme lasipurkissa valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla eikä tehtaaltamme toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. 

 

Ainekset

Tomaattisose (33,5%), keitetty täysjyväspagetti (17,8%) (täysjyvädurumvehnä), vesi, porkkana (9,2%), suomalainen naudanliha (6,2%), vehnäjauho, palsternakka, sipuli, suomalainen sianliha (3,8%), rypsiöljy, oregano. Sisältää kasviksia 53,1%. Saattaa sisältää kananmunaa.

Ingredienser

Tomatpuré (33,5%), kokt fullkornsspagetti (17,8%) (fullkornsdurumvete), vatten, morot (9,2%), finskt nötkött (6,2%), vetemjöl, palsternacka, lök, finskt griskött (3,8%), rypsolja, oregano. Kan innehålla ägg. Innehåller grönsaker 53,1%.

 

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 347
  kcal 83
Rasva, josta/Fett, varav g 2,9
-tyydyttyneet/mättat  g 0,7
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 10,0
joista sokerit/varav sockerarter g 2,0
Ravintokuitu/Fiber       g 1,3
Proteiini/Protein g 3,5
Suola/Salt   g 0,03