Piltti Pohjoisen maut luumua 4kk

  • Runsaasti luumua
  • Sokeroimaton

 

PILTTI Pohjoisen Maut Luumua on suunniteltu erityisesti Pohjoisen pikkuisille. Sose sisältää runsaasti sekä kuivattua että tuoretta luumua, ilman lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. PILTTI Pohjoisen Maut Luumua soveltuu jälkiruoaksi ja välipalaksi vauvalle 4 kuukauden iästä alkaen.

Tällä samettisen pehmeällä hedelmäsoseella voit helposti harjoitella kiinteiden ruokien aloitusta vauvallesi. Ja lisäämällä tätä herkullista hedelmäsosetta PILTTI-lastenpuuron joukkoon saat helposti maukkaan välipalan myös isommalle lapselle.Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset: Luumusose (53%), luumusose kuivatuista luumuista (23%), vesi, maissitärkkelys. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser: Plommonpuré (53%), katrinplommonpuré (23%), vatten, majsstärkelse. Innehåller inte gluten.

 

Ravintotiedot

 

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

278

 

kcal

66

Rasva, josta/Fett, varav

g

0,1

tyydyttyneet rasvat/mättat fett

g

0,0

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

15,0

joista sokerit/varav sockerarter*

g

10,0

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

0,4

Suola/Salt     

g

0,01

*Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. /Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.