Piltti Pohjoisen Maut Pastaa ja lohta 1-3v

  • Isompia paloja pureskelun harjoitteluun
  • MSC-sertifioitua kalaa
  • Valmistettu 100% uusiutuvalla energialla

 

PILTTI Pohjoisen Maut Pastaa ja lohta 250g on maukas kala-ateria, jossa yhdistyy lohi*, kasvikset ja pasta, sekä ripaus persiljaa. Tämä helppo ja nopea kala-ateria soveltuu taaperolle 12kk iästä alkaen, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun.

*Valmistettu MSC-sertifioidusta villilohesta, joka on sertifioinnin kriteerien mukaisesti kalastettu kalakantojen kestävyydestä huolehtien.

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksidivapaata.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

 

Ainekset

Porkkana (34,6%), vesi, keitetty täysjyväpasta (12,7%) (täysjyvädurumvehnä), lohi* (8,0%), herne (7,7%),  vehnäjauho, rypsiöljy, suola, persilja. Saattaa sisältää kananmunaa. Sisältää 42,3% kasviksia.

*Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi.

Ingredienser

Morot (34,6%), vatten, kokt fullkornspasta (12,7%) (fullkornsdurumvete), lax* (8,0%), ärt (7,7%), vetemjöl, rypsolja, salt, persilja. Kan innehålla ägg. Innehåller grönsaker 42,3%.

 

Ravintoarvoilmoitus / Näringsdeklaration per 100 g

Energia/Energi   

kJ

270

 

kcal

64

Rasva/Fett

g

2

- josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat fett

g

0,2

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

7,5

- joista sokerit/varav sockerarter*

g

2,0

Ravintokuitu/Fiber

g

1,8

Proteiini/Protein

g

3,2

Suola/Salt**

g

0,25

Natrium g 0,10

**Vähäsuolainen / Låg salthalt

MSC-C-56880 *Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi