PILTTI Pohjoisen Maut Couscous-lohi 1-3v

  • MSC-sertifioitua kalaa
  • Valmistettu Suomessa

 

PILTTI Pohjoisen Maut Couscous-lohi 190g on ihana kala-ateria, jossa yhdistyvät kasvikset, kuskus ja villilohi. Makua ateriaan lisää inkiväärijauhe. PILTTI Pohjoisen Maut Couscous-lohi 190g on helppo ja nopea kala-ateria taaperolle 12kk iästä alkaen, ja siinä on pieniä paloja pureskelun harjoitteluun.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

Valmistettu MSC-sertifioidusta villilohesta, joka on sertifioinnin kriteerien mukaisesti kalastettu kalakantojen kestävyydestä huolehtien.

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksidivapaata. 

Ainekset:

Porkkana (26,9%), vesi, keitetty kuskus (17,8%) (durumvehnäjauho), kesäkurpitsa (15,4%), villilohi* (8,0%), omenasose, vehnäjauho, rypsiöljy, suola, inkiväärijauhe. Sisältää kasviksia ja hedelmää 46,2%. *Peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. www.msc.org/fi

Ingredienser:

Morot (26,9%), vatten, kokt couscous (17,8%) (durumvetemjöl), zucchini (15,4%), vild lax* (8,0%), äpplepuré, vetemjöl, rypsolja, salt, ingefärapulver. Innehåller grönsaker och frukt 46,2%.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

257

 

kcal

61

Rasva, josta/Fett, varav

g

1,8

- tyydyttyneet/mättat

g

0,2

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

7,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

3

Suola/Salt*

g

0,25

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt