Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Persikkaa ja päärynää 5kk

Uutuus!
Vain hedelmän oma sokeri
Tehty Turussa hiilineutraalisti

Piltti Persikkaa ja päärynää on herkullinen hedelmäsose persikasta ja päärynästä. Sose sisältää 100% luonnollisia aineosia sekä lisättyä C-vitamiinia. Soseessa on runsaasti C-vitamiinia, sekä se sisältää ainoastaan hedelmän omaa sokeria. Soveltuu lapsille 5 kuukauden iästä alkaen.  Lisäämällä Piltti-sosetta esimerkiksi Piltti-puuron joukkoon saat täyttävän välipalan myös isommalle Piltille. Valmistettu Turussa hiilineutraalisti. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. Ainekset: Persikkasose (48%), päärynätäysmehu tiivisteestä (26 %), päärynäsose (18%), vesi, tapiokatärkkelys, C-vitamiini. Ei sisällä gluteenia. Ingredienser: Persikapuré (48%), päronjuice från koncentrat (26 %), päronpuré (18%), vatten, tapiokastärkelse, vitamin C. Innehåller inte gluten. Käyttö: Valmis tarjottavaksi Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 2 vrk. Lajittelu: Purkki lajitellaan lasinkeräykseen ja korkki metallinkeräykseen. Tarkista, että purkkia avattaessa kuuluu napsahdus. Älä käytä tuotetta, mikäli lasipurkki tai korkki on vaurioitunut. Ravintotiedot: 

Per 100 g  
53 kcal Energia/Energi
224 kJ  
0,1 g Rasva/Fett
0,0 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
12,0 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
8,0 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
1,0 g Ravintokuitu/Fiber
0,5 g Proteiini/Protein
0,03 g Suola/Salt
30 mg C-vitamiini/Vitamin C
  *Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. /Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.

  

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.