PILTTI Makaronia ja kanaa tomaattikastikkeella 6 kk

PILTTI Makaronia ja kanaa tomaattikastikkeella 6 kk on suosittu kanapasta pienelle vauvalle. Se sopii erinomaisesti vauvasi ensimmäisiksi liha-aterioiksi - nopea ja helppo ateria 6 kk iästä alkaen. Aterian koostumus on suunniteltu niin, että siinä on hieman karkeutta, jolloin vauvan on helppo kehittää suun motoriikka lisää sileiden ensisoseiden jälkeen. 

PILTTI Makaronia ja kanaa tomaattikastikkeella 6 kk -reseptiin on koottu maistuva yhdistelmä tomaattia, erilaisia kasviksia ja suomalaista kanalihaa maistuvalla tavalla. Ateriassa on myös mukana vauvallesi tärkeitä pehmeitä rasvoja.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Tämän herkullisen aterian kasvispitoisuus on 48% ja se on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista ja 100% suomalaisesta kananlihasta. Ateriaan ei ole lisätty suolaa tai makeutta lisääviä ainesosia. PILTTI Makaronia ja kanaa tomaattikastikkeella 6 kk on runsaasti pehmeää rasvaa. 

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Tomaattisose (33,5%), vesi, keitetty täysjyväpasta (15,2%) (täysjyvädurumvehnä), porkkana (9,2%), suomalainen broilerinliha (8,1%), palsternakka (5,8%), vehnäjauho, rypsiöljy.

Ingredienser

Tomatpuré (33,5%), vatten, kokt fullkornspasta (15,2%) (fullkornsdurumvete), morot (9,2%), finskt kycklingkött (8,1%), palsternacka (5,8%), vetemjöl, rypsolja.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

282

 

kcal

67

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,3

- tyydyttyneet/mättat

g

0,3

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2,5

Ravintokuitu/Fiber

g

1,7

Proteiini/Protein

g

2,8

Suola/Salt*

g

0,04

*Sisältää luontaisesti sokereita.